Στο «JASON» μετακομίζει το γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος και Σία»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες προσαρμογής του κτιρίου Jason της Tofarco για να φιλοξενήσει το δικηγορικό γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος και Σία». Σύμφωνα με πληροφορίες του INBusinessNews, πριν από περίπου δύο μήνες υπογράφτηκε πολυετές συμβόλαιο μεταξύ του δικηγορικού γραφείου και της κατασκευάστριας εταιρείας και η μετακόμιση αναμένεται να γίνει αρχές Ιουλίου.

Στόχος του «Τάσσος Παπαδόπουλος και Σία» είναι να μεταστεγαστεί σε ένα χώρο με σύγχρονες προδιαγραφές, εφάμιλλες με δικηγορικών οίκων του εξωτερικού και ο ιδανικότερος χώρος αποτέλεσε το κτίριο Jason της Tofarco το οποίο βρίσκεται σε μια από τις πιο κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στη γωνία λεωφόρου Γρίβα Διγενή και της οδού Ιάσονος, έναντι των κτιρίων της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δικηγορικό γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος και Σία» θα καταλάβει τέσσερις ορόφους του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένου και του ισογείου, συνολικής έκτασης πέραν των δύο χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. 

Υπογραμμίζεται πως το δικηγορικό γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος και Σία» ιδρύθηκε το 1971 με έδρα του τη Λευκωσία, ενώ συνεργάζεται με δικηγορικά γραφεία και εταιρείες στην Κύπρο. Είναι επίσης μέλος μεγάλων διεθνών δικτύων ανεξάρτητων δικηγορικών γραφείων , όπως το Taglaw και του Συνδέσμου Ευρωπαίων Δικηγόρων με αρκετές χιλιάδες μέλη σε περισσότερες από 90 χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επαναστατική αρχιτεκτονική του κτιρίου Jason, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του γνωστού αρχιτέκτονα Σωτήρη Πολυδώρου και του αρχιτεκτονικού γραφείου ΤΟΠΟΣ. Το εντυπωσιακό οκταώροφο κτίριο αποτελείται από δύο ισόγεια καταστήματα με μεσοπάτωμα, υπόγεια, και μεγάλους, άνετους γραφειακούς χώρους. Κατέχει, επίσης, περιβαλλοντική πρωτιά αφού είναι το πρώτο εμπορικό κτίριο της Λευκωσίας στο οποίο εγκαταστάθηκε γεωθερμικό σύστημα θέρμανσης και ψύξης των χώρων, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στη μείωση της ενέργειας που καταναλώνεται για ηλεκτρισμό, αλλά και τη μείωση των ρύπων που προκαλούνται από τις συμβατικές μεθόδους ψύξης - θέρμανσης.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων