Παρουσίαση νέων συστημάτων Daikin

Το τμήμα κλιματιστικών Daikin της εταιρείας ΦΑΝΟΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ, μέσα στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης που προσφέρει στους συνεργάτες της, πραγματοποίησε την ετήσια παρουσίαση των προϊόντων της στις 18 Μαΐου, στις αίθουσες του κινηματογράφου K-Cineplex στο The Mall of Cyprus.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Daikin στο πλαίσιο της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα, τα νέα που αφορούν την τεχνολογία του κλιματισμού, τις πιο σύγχρονες λύσεις σε κάθε ανάγκη ψύξης/θέρμανσης και τις ενέργειες που γίνονται με απώτερο στόχο την τέλεια ατμόσφαιρα και την προστασία του περιβάλλοντος,.

Οι παρουσιάσεις, που έγιναν σε μεγάλες κινηματογραφικές αίθουσες, κάλυψαν θέματα που αφορούν τον οικιακό κλιματισμό και θέρμανση, καθώς και τις νέες δυνατότητες που είναι φέτος διαθέσιμες: το νέο, αόρατο VRV IV, που προσφέρει λύσεις και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές παρέχοντας ταυτόχρονα νέα εργαλεία για γρήγορη σχεδίαση, τις αντλίες θερμότητας για ζεστό νερό χρήσης σε ξενοδοχεία, τους ψύκτες και αντλίες θερμότητας , τις λύσεις επαγγελματικής ψύξης , σε συνδυασμό με κλιματισμό και τέλος τις άμεσες και εύκολες διευκολύνσεις που προσφέρουν τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά τα συστήματα ελέγχου.

Η τεχνολογία της Daikin, μέσω της εταιρείας ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ και του δικτύου των συνεργατών της σε όλη την Κύπρο, είναι έτοιμη να δώσει λύση στην κάθε περίπτωση και να υποδεχτεί το 2025 και τις αυστηρές του απαιτήσεις που αφορούν θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος . 

Δειτε Επισης

ΤΟΜ: 1.300 κλήσεις πολιτών που αναμένουν ραντεβού για αερόσακο-Προχωρούν με αυξημένο ρυθμό οι αντιπροσωπείες
Frou Frou: Βλέπει σημαντική μείωση στις τιμές κακάο μέχρι τέλος 2025-Η εκτίμηση για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου
Αυξήθηκε το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο-Οι συνολικές εισαγωγές αγαθών και οι εξαγωγές
Τα λένε για την ηλεκτροκίνηση Βαφεάδης, ΣΕΜΗΟ και ΟΕΒ...Τι ζητούν οι εισαγωγείς και η διαβεβαίωση του Υπουργείου
Hadjikyriakos & Sons: Φέρνει σε αποκλειστική διάθεση τα καινοτόμα συστήματα κουζίνας BORA στην Κύπρο
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Στρατηγική απόφαση του Ομίλου CTC για διάθεση των δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων ERA