powered by

Προσθέτει αξία στους οργανισμούς ο εσωτερικός ελεγκτής

O Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου, διοργάνωσε το The Cyprus Internal Audit Forum 2016, που παρουσίασε η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, στις 19 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία με θέμα Internal Audit: Adding Value and Governance».

«Ο εσωτερικός ελεγκτής δεν είναι απλά μια θέση εργασίας σε έναν οργανισμό. Προσθέτει αξία», δήλωσε στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου, Σωτηρούλα Σαββίδου.

Τις αλλαγές που υπέστη το επάγγελμα του εσωτερικού ελεγκτή και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ανέλυσε ο κύριος ομιλητής του συνεδρίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (The IIA), Richard F. Chambers.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, Νικόλας Χατζηγιάννης, μιλώντας για τον ρόλο του εσωτερικού ελέγχου τόσο στους διάφορους οργανισμούς όσο και πιο εξειδικευμένα στον τραπεζικό τομέα, σημείωσε ότι οι στόχοι πρέπει να επιτευχθούν, αλλά με τον κατάλληλο τρόπο.

Το συνέδριο αφορούσε τη σημασία και τον ρόλο του εσωτερικού ελέγχου και της αξίας του ως πυλώνα της εταιρικής διακυβέρνησης, καθώς και τις πρόσφατες τάσεις και εξελίξεις που προκύπτουν κατά την άσκηση του επαγγέλματος του εσωτερικού ελεγκτή στην Κύπρο, την Ευρώπη και διεθνώς.

Πληροφορίες
Οργάνωση: Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου. Συντονισμός: IMH.
Κύριος Χορηγός: Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα. 
Χορηγοί: Deloitte, Odyssey, PwC Κύπρου.
Υποστηρικτής: Regus.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Περιοδικό Gold και Cablenet InBusinessNews Stand. 

Δειτε Επισης

Έντονη διαφωνία και ανησυχία επιχειρηματιών και ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής για την νομοθετική ρύθμιση των tips
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός στο Μάρκετινγκ»-Ανοικτή διαδικτυακή διάλεξη
Εγκαινιάστηκε το θεραπευτικό κέντρο «Κίνητρο» για ενήλικες στην Πάφο-Ο στόχος ΕΑΣ και ΑΑΕΚ
Δρ. Μαρίνος Βουκής: Η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και γιατί η βιωσιμότητα είναι υπόθεση όλων μας(vid)
Cyprus Integrity Forum: Συνάντηση με Μιχάλη Δαμιανό... Στο επίκεντρο η διαφάνεια και η διαχείριση των πόρων του ΓΕΣΥ
Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για την μεγάλη βραδιά των IN Business Awards 2024 (pics)
STEAM: Ραγδαία αναπτυσσόμενοι τομείς, αλλά κατά πολύ ανδροκρατούμενοι...Τα ευρήματα της έρευνας «SheSTEAM»
Ν. Πηλείδου: Η διαδρομή ως γυναίκα ηγέτιδα στο ανδροκρατούμενο πεδίο της πολιτικής και των επιχειρήσεων
Tanya Romanyukha: Η ισότητα δεν είναι κούρσα, είναι συμμαχία
Anthoula Madden: Η επιμονή ως καταλύτης για ισότητα και καινοτομία στον χώρο STEAM