Χορηγός εκδηλώσεων του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE η PwC

Με την στήριξη της PwC Κύπρου και άλλων οργανισμών πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο διήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Ελληνικού Παρατηρητηρίου (Hellenic Observatory) του πανεπιστημίου London School of Economics and Political Science (LSE). 

Με τη συμμετοχή Κυπρίων αποφοίτων του πανεπιστημίου, καθώς και άλλων ενδιαφερομένων επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε, στις 16 Μαΐου, συζήτηση γύρω από την τεχνολογική εξέλιξη στην Κύπρο και τις επιπτώσεις της στο νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον της χώρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση, στη συζήτηση, συντονιστής της οποίας ήταν ο επικεφαλής του  Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου του LSE, Kevin Feathersone, συμμετείχαν καταξιωμένοι ομιλητές από το επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου και του εξωτερικού. 

Στις 17 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε ολοήμερο συνέδριο με θέμα «Ερμηνεύοντας το παρελθόν, παρόν και μέλλον της Κύπρου» με ομιλητές από διακεκριμένα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και το Central European University.

Σημειώνεται ότι τις συζητήσεις που ακολούθησαν γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της έρευνας και των Κοινωνικών Επιστημών στην Κύπρο συντόνισαν οι Hubert Faustman Αναπληρωτής Καθηγητής, University of Nicosia, Rebecca Bryant, A.N. Hadjiyiannis Associate Professorial Research Fellow, LSE, James Ker-Lndsay, Senior Research Fellow, European Institute, LSE, και Χαρίδημος Τσούκας, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν