Στη γαλλική έκθεση MIPIM η Property Gallery

Η Property Gallery Developers & Constructors έδωσε το παρών της για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση MIPIM, η οποία είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως και διοργανώνεται κάθε χρόνο στις Κάννες. Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «πρόκειται για μια εξέχουσα έκθεση που δικαιολογημένα συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πρόκειται για την πιο διαδραστική εκδήλωση στον τομέα της ανάπτυξης γης και των συνυφασμένων μ’ αυτήν κλάδων επιχειρηματικότητας».

Πιο συγκεκριμένα επισημαίνεται ότι στην έκθεση συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων, ανάπτυξης γης, αρχιτεκτονικά γραφεία, τράπεζες, νομικοί σύμβουλοι και άλλοι. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες και οι μεμονωμένοι ιδιώτες που απάρτιζαν τους συμμετέχοντες αριθμούνταν σε δεκάδες χιλιάδες και προέρχονταν από κάθε γωνιά της γης. 

Παράλληλα, τονίζεται ότι κατά την πολυήμερη διάρκεια της έκθεσης, «οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα έργα ανάπτυξης γης, να συζητήσουν ευκαιρίες για επικερδείς επενδύσεις, να δικτυωθούν με δικηγορικά γραφεία που διαμεσολαβούν στην υλοποίηση προγραμμάτων επενδύσεων για απόκτηση δεύτερης υπηκοότητας ή μόνιμης διαμονής και να μελετήσουν προσφορές για καινοτόμα αρχιτεκτονικά σχέδια».

Πέραν του καθαρά επιχειρηματικού σκέλους της έκθεσης, η εκδήλωση στις Κάννες έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια, να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και τις τάσεις της αγοράς που άπτονται των δραστηριοτήτων τους και να συζητήσουν για ό,τι αφορά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον κλάδο. 

Εξάλλου, αναφέρεται ότι «η MIPIM πέραν του γεγονότος ότι προωθεί τις δραστηριότητες της Property Gallery ανά το παγκόσμιο, δίνει τη δυνατότητα να προβληθεί η Κύπρος ως μια αξιοσήμαντη χώρα για επενδύσεις, γεγονός που αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον που επέδειξαν ξένες  εταιρείες-κολοσσοί για τα έργα της εταιρείας, αλλά και το ενδιαφέρον ιδιωτών για τα κυβερνητικά προγράμματα απόκτησης υπηκοότητας - μόνιμης διαμονής μέσω επενδύσεων». Καταληκτικά τονίζεται ότι «μέσω της MIPIM, τόσο η Property Gallery, αλλά και ο τόπος μας, διευρύνει τη φήμη του και τυγχάνει ευρύτερης αναγνώρισης από το διεθνές επενδυτικό κοινό, και όχι μόνο».

Δειτε Επισης

Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Φιλανθρωπικό gala-συναυλία με τον διεθνή αστέρα της όπερας Alessandro Safina
Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia