Powered by

Συμφώνησαν COBALT και Swissport Κύπρου για παροχή υπηρεσιών εδάφους

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η Swissport Κύπρου – θυγατρική της Swissport International, του κορυφαίου παροχέα υπηρεσιών εδάφους και cargo στον κόσμο – με την COBALT – τη νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου – για παροχή υπηρεσιών εδάφους στα 12 αεροδρόμια του δικτύου της COBALT. 

Μετά από ενδελεχή εξέταση, η COBALT επέλεξε τη Swissport για παροχή υπηρεσιών εδάφους, που περιλαμβάνουν διαχείριση επιβατών, παροχή ράμπας, υπηρεσίες αποσκευών, συντονισμό ενεργειών και έλεγχο του φορτίου των αεροσκαφών της. 

Η έναρξη των εργασιών έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2016, στα 11 αεροδρόμια του δικτύου της COBALT: Διεθνής Αερολιμένας “Ben Gurion” στο Τελ Αβίβ (TLV), Διεθνής Αερολιμένας «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα (ATH), Διεθνής Αερολιμένας «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο (HER), Διεθνής Αερολιμένας Χανίων (CHQ), Διεθνής Αερολιμένας «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη (SKG), Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας (LCA), Αερολιμένας Stansted Λονδίνου (STN), Αερολιμένας East Midlands (EMA), Αερολιμένας Manchester (MAN), Διεθνής Αερολιμένας Γλασκόβης (GLA), και Αερολιμένας Δουβλίνου (DUB). 

Ο CEO της COBALT, κ. Andrew J. Pyne σημείωσε: «Πιστεύουμε πως η Swissport καταλαβαίνει πολύ καλά τις αρχές και αξίες του brand μας. Όραμά μας είναι ο σεβασμός προς τους επιβάτες μας και η εξυπηρέτησή τους σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, του οποίου το εκάστοτε αεροδρόμιο αποτελεί μεγάλο κομμάτι. Επιπρόσθετα, επιθυμούμε να μεταφέρουμε αυτές τις αρχές και αξίες σε όλη την Ευρώπη και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας επιχειρησιακή αριστεία, χρονική ακρίβεια και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.» 

Ο CEO της Swissport Κύπρου, κ. Lothar Kilchenmann πρόσθεσε: «Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για εμάς και μας δίνει τη δυνατότητα να παραμείνουμε ο προτιμώμενος παροχέας υπηρεσιών για τις αεροπορικές εταιρείες».

Δειτε Επισης

Η άτεγκτη στάση των συντεχνιών βάζει σε κίνδυνο τη ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Όχι» και από ΣΕΚ στη μεσολαβητική πρόταση
ACTTA: Χοροεσπερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 70 χρόνια λειτουργίας του
Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Lordos Hotels: Αναδιοργάνωση θυγατρικής και σε νέα βάση η λειτουργία του Golden Coast Hotel
Στην Αγία Νάπα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος η Υφ. Ναυτιλίας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο
ΕΤΑΠ Πάφου: Χρηματοδότηση έως €25.000 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-100% χρηματοδότηση
Aphrodite Hills Resort και όμιλος PERHA συνεργάζονται για το ετήσιο Σαββατοκύριακο αγάπης και συνεισφοράς
Παραμένει αισιόδοξος και ρίχνει το γάντι στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική