Powered by

ΕTC: Ενθουσιασμένη με το κυπριακό τουριστικό προϊόν

Απόλυτα ικανοποιημένοι με την άψογη διοργάνωση και ζεστή φιλοξενία που προσέφερε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, αλλά και ενθουσιασμένοι με τις ομορφιές της Κύπρου, τα ψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και το ποιοτικό τουριστικό προϊόν, δηλώνουν οι 40 περίπου σύνεδροι από το εξωτερικό, που ήλθαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην περιοχή ελεύθερης Αμμοχώστου, για τη Γενική Συνέλευση του European Travel Commission (ΕΤC), κατόπιν πρόσκλησης του ΚΟΤ σε προηγούμενη Συνέλευση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΤ, η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε από τις 11 -13 Μαΐου 2016. Στις 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ETC και ακολούθησε δεξίωση στο Μοναστήρι Αγίας Νάπας με τη στήριξη του Δήμου Αγίας Νάπας. Το βράδυ πραγματοποιήθηκε δείπνο, σε παραδοσιακή ταβέρνα στη Σωτήρα, όπου παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Σωτήρας και Δερύνειας.

Στις 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ETC, την οποία προσφώνησαν o Πρόεδρος του ETC Peter De Wilde, o Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης και η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια ΚΟΤ Αννίτα Δημητριάδου.

Τη Συνέλευση παρακολούθησαν εκπρόσωποι από Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Μονακό, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία και Ισπανία, ενώ παρόντες στη Γενική Συνέλευση, με δικαίωμα ψήφου μέσω πληρεξούσιου, ήταν και εκπρόσωποι από Ισλανδία, Νορβηγία και Σλοβενία. Ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας Κομισιόν – ETC, θέματα προβολής και έρευνας, ενώ έγινε παρουσίαση των νέων μελών.
 
Όλοι οι συμμετέχοντες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση για την εξαιρετική διοργάνωση από πλευράς ΚΟΤ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία τους στην Κύπρο.
 
To European Travel Commisσion ιδρύθηκε το 1948. Κύριοι στόχοι του είναι η προβολή της Ευρώπης ως ενός ελκυστικού τουριστικού προορισμού, η ανάπτυξη της συνεργασίας και η ανταλλαγή στοιχειών, εμπειριών και τεχνογνωσίας μεταξύ των μελών του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η άτεγκτη στάση των συντεχνιών βάζει σε κίνδυνο τη ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Όχι» και από ΣΕΚ στη μεσολαβητική πρόταση
ACTTA: Χοροεσπερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 70 χρόνια λειτουργίας του
Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Lordos Hotels: Αναδιοργάνωση θυγατρικής και σε νέα βάση η λειτουργία του Golden Coast Hotel
Στην Αγία Νάπα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος η Υφ. Ναυτιλίας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο
ΕΤΑΠ Πάφου: Χρηματοδότηση έως €25.000 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-100% χρηματοδότηση
Aphrodite Hills Resort και όμιλος PERHA συνεργάζονται για το ετήσιο Σαββατοκύριακο αγάπης και συνεισφοράς
Παραμένει αισιόδοξος και ρίχνει το γάντι στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική