Νέα προϊόντα Grab & Go από τα Αρτοποιεία Κωνσταντινίδη

Καινοτόμα προϊόντα συνεχίζουν να προσφέρουν τα Αρτοποιεία Κωνσταντινίδη.

Πρόκειται για επιδόρπια, τα οποία περιλαμβάνουν τις γεύσεις: Καρπούζι με χαλούμι χαμηλών λιπαρών και φρέσκο βασιλικό, superfood φρουτοσαλάτα με κινόα (quinoa), chia seeds και ξηρούς καρπούς και επιπλέον granola -παραγωγής των Αρτοποιείων Κωνσταντινίδη - με γιαούρτι light και μέλι.

Στόχος της εταιρείας είναι η καινοτομία μέσα από προϊόντα υψηλής ποιότητας και φρεσκάδας. Στο παρόν στάδιο εστιάζεται στα υγιεινά σνακ και σε κρύα υγιεινά γεύματα και σαλάτες. «Ως καταναλωτές κι εμείς θέλουμε να βρίσκουμε φρέσκα υγιεινά γεύματα στα καταστήματα ανά πάσα στιγμή, γι’ αυτό έχουμε προχωρήσει στη σειρά προϊόντων Grab & Go», τόνισε ο διευθυντής της εταιρείας Μαρίνος Κωνσταντινίδης. «Σκοπός είναι οι καταναλωτές να έχουν στη διάθεσή τους φρέσκα γεύματα με πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία τους», πρόσθεσε.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία προσφέρει εναλλακτικές επιλογές ψωμιού σε καθημερινή βάση, κάτι που οι καταναλωτές δέχθηκαν με μεγάλη ανταπόκριση. Παραδείγματα τέτοιων ψωμιών με προζύμι και χωρίς ζάχαρη είναι το κουλούρι ολικής άλεσης, το ψωμί ζέας και το ψωμί ζέας με σπιρουλίνα.

Δειτε Επισης

Η Samsung παρουσιάζει την gaming οθόνη OLED 500Hz: Odyssey OLED G6
Kia EV3: «Best of the Best» στα Red Dot Awards 2025
Ανανεωμένο Toyota Corolla Cross με έκδοση GR SPORT στη γκάμα του
Jeep Invasion 4: Η απόλυτη Jeep εμπειρία επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ
Double the Coffee Experience: Δύο νέες γεύσεις από τον καφέ Pokka
Volkswagen: Πτώση 40% στα κέρδη του πρώτου τριμήνου λόγω δασμών και υψηλότερου κόστους παραγωγής
Το Kia EV3 αναδείχθηκε «2025 World Car of the Year»
To Hyundai INSTER «Καλύτερο Παγκόσμιο Ηλεκτρικό» του 2025
Επεκτείνει την γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της η Toyota
H Unicars οδηγεί για μια ακόμη χρονιά το Skoda Cyprus Gran Fondo