Η A.Th. Loizou & Son Ltd στο 6o Συνέδριο και Έκθεση Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών

Η ΙΜΗ διοργανώνει την 6η Έκθεση και Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών στις 13 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία. Οι ειδικοί του τομέα ακούνε, συζητούν και προτείνουν προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις που ταιριάζουν στο προφίλ και την τσέπη της κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Η εταιρεία Α. Th. Loizou & Son Ltd σε συνεργασία με την Dell θα παρουσιάσει τις αλλαγές στον κλάδο της πληροφορικής, και κάποιους από τους τρόπους με τους οποίους η Dell μπορεί να βοηθήσει χρησιμοποιώντας μια στρατηγική που ονομάζεται «Future-Ready Enterprise». Οι οργανισμοί μας πρέπει να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες της τεχνολογίας για να είναι έτοιμοι για το μέλλον. 

H A. Th. Loizou & Son Ltd δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας από το 1986, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις τόσο στον δημόσιο τομέα, όσο και στον τραπεζικό και ιδιωτικό τομέα. Συνεργάτες της είναι, μεταξύ άλλων, οι εταιρείες Dell όπου είναι συνεργάτης Dell Preferred Partner στην Κύπρο, Sopra Steria, Bull Atos Technologies, NEC, Cisco, Microsoft, Opentext, Panda Security, Abbyy, Novastor. 

Μεταξύ άλλων, προσφέρει υπηρεσίες: System Integration, Storage, Data Recovery & Backup, Virtualization, Business Process Management, IP Telephony, Disaster Recovery, Cloud.

Είσοδος Ελεύθερη – απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες
Οργανωτής: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, InBusinessNews, ΡΕΠΟΡΤΕΡ, reporter.com.cy. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Συμφωνία Χατζημανώλη-Aponte για ενίσχυση των υπό κυπριακή σημαία πλοίων του ομίλου MSC
Απονεμήθηκαν τα «Zero Waste HoReCa Champions Awards 2024»
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Eργοληπτών Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών Έργων Κύπρου
Πρώτη αύξηση μετά από δύο χρόνια για τον στόλο των ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
ISIS Clinic: Νέα γυναικολογική/μαιευτική κλινική έρχεται στη Λευκωσία
H Ypera Ασφαλιστική βράβευσε τους ανθρώπους και συνεργάτες της
Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον πρωτογενή τομέα
«Χρώμα & Φως από XM»: Εγκαίνια για το Κέντρο Απασχόλησης και Φροντίδας Παιδιών
Ήταν όλοι εκεί για τα 20 χρόνια ζωής της CSC Christodoulou
Σε ενίσχυση του στόλου με πλοία υπό κυπριακή σημαία συμφώνησαν Χατζημανώλη-MSC