Powered by

Προεκλογικό debate Αβ. Νεοφύτου – Ά. Κυπριανού

Το μοναδικό debate των αρχηγών των δύο μεγαλύτερων κομμάτων της Κύπρου θα διεξαχθεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, μετά από πρόσκληση του πρύτανη, καθηγητή Κώστα Γουλιάμου. Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, κ. Άντρος Κυπριανού αποδέχθηκαν να αναπτύξουν και συζητήσουν (debate) κατά σειράν «Κυπριακό, Οικονομία, Εσωτερική Διακυβέρνηση, Παιδεία». 

Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο Δρ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος, επισκέπτης καθηγητής του προπτυχιακού προγράμματος «Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνία» στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαΐου, από τις 10:30 – 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του πανεπιστημίου. Η συζήτηση θα είναι ανοικτή για το κοινό, με κυρίαρχη την παρουσία των φοιτητών του πανεπιστημίου. Θα καλυφθεί τόσο τηλεοπτικά όσο και ραδιοφωνικά ενώ θα γίνεται άμεση μετάδοση μέσω live streaming. 

Σημειώνεται ότι το debate πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για να τιμήσει τα 25 χρόνια της προστασίας των θεμελιωδών δικαιωμάτων της ελευθερίας της έκφρασης και της ελευθερίας του Τύπου - όπως αυτά κατοχυρώνονται από το άρθρο 19 της Παγκόσμιας Διακήρυξης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΗΕ αλλά και σε ανάμνηση της Διακήρυξης του Βίντχουκ (Windhoek Declaration) το 1991. 

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Στρατηγικός στόχος για την Κύπρο η Σένγκεν-Διαβεβαιώσεις Μέτσολα για ενεργή στήριξη
Εφιστά την προσοχή το Τμήμα Φορολογίας-Ανεπιθύμητα ηλεκτρονικά μηνύματα με το λογότυπό του
Εβδομαδιαία κέρδη 1,1% στο ΧΑΚ για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα
Στις Βρυξέλλες για Eurogroup και Συμβούλιο Ecofin ο Μάκης Κεραυνός-Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα
«ΘΑλΕΙΑ2021-2027»: Θεμελιώνοντας μια καλύτερη Κύπρο με τη στήριξη της Ε.Ε.
Ανοδικά έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Γ. Παπαναστασίου: Δεν είναι επιτήδειος ουδέτερος και στηρίζει τη σύσταση νέου Συνεργατισμού η Κυβέρνηση
Σχεδόν μηδενικός ο πληθωρισμός στην Κύπρο τον Απρίλιο-Πού οφείλεται η μείωση
Στο σκαμνί η Κύπρος γιατί δεν έδωσε τις απαραίτητες εξουσίες στον συντονιστή για ψηφιακές υπηρεσίες
Σε μπελάδες η Κύπρος-Ένα βήμα πριν το Δικαστήριο Ε.Ε. για εμπορία εκπομπών στις αερομεταφορές και κυβερνοασφάλεια