Powered by

Η Λέστερ έφερε «χασούρα» στην William Hill

H Wiiliam Hill αποκάλυψε ότι είχε απώλειες από το φετινό αγγλικό πρωτάθλημα, μετά την αναπάντεχη επιτυχία της Λέστερ. Η εταιρεία ανέφερε ότι κατέγραψε ζημίες 2,2 δισ. στερλίνες την φετινή σεζόν από στοιχήματα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Το ποσό είναι δέκα φορές μεγαλύτερο από την προηγούμενη χειρότερη επίδοση στην ιστορία της.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η εταιρεία στοιχημάτων υπολογίζει ότι ολόκληρη η βιομηχανία αθλητικού στοιχήματος σημείωσε ζημίες 10 εκατ. στερλίνες εξαιτίας του πρωταθλήματος της Λέστερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας πελάτης της εταιρείας από το Γκίλντφορντ που έβαλε 75 στερλίνες για να κερδίσει η Λέστερ με πιθανότητες 1500 προς 1 κέρδισε συνολικά 112.500 στερλίνες.

Η απόδοση με την οποία πλήρωσε η William Hill όσους τόλμησαν να ποντάρουν στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν η μεγαλύτερη από την εποχή που είχε χάσει το στοίχημα με τον Πέτερ Έντουαρτς για το αν το εγγόνι του θα παίξει στην εθνική Ουαλίας.

Η μετοχή της William Hill υποχωρεί 3,8% και οδεύει για το χαμηλότερο κλείσιμο από τις 19 Δεκεμβρίου του 2012.

ΠΗΓΗ: euro2day

Δειτε Επισης

Αυξάνουν περαιτέρω την παραγωγή πετρελαίου οι χώρες-μέλη της συμμαχίας του ΟΠΕΚ
Πεπεισμένος για εμπορικές συμφωνίες πολύ γρήγορα ο Σκοτ Μπέσεντ-Σε τι συνίσταται η αμερικανική στρατηγική
Στέλνει μια ντουζίνα επιστολές σε εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ ο Τραμπ-Ενημερώνει για τους δασμούς στα προϊόντα τους
Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού: Ακόμη 20 τόνους χρυσού αγόρασαν τον Μάιο οι Κεντρικές Τράπεζες
Τα γερμανικά εργοστάσια «φρενάρουν» εν μέσω αβεβαιότητας στο εμπόριο με τις ΗΠΑ
Βιλερουά: Η ισχυροποίηση του ευρώ απειλεί τον στόχο της ΕΚΤ για τον πληθωρισμό
ΕΚΤ: Καύσωνας και κλιματική κρίση «καίνε» το ΑΕΠ και ανεβάζουν τον πληθωρισμό
Αρχίζουν οι επιστολές Τραμπ για δασμούς 10%-70%... Θα επιβληθούν τεθούν σε ισχύ τον Αύγουστο
Μπέσεντ: Ανταποδοτικός δασμός 10% για περίπου 100 χώρες πριν την προθεσμία της 9ης Ιουλίου
«Καμπανάκι» από την Oxford Economics-Η Ε.Ε. κινδυνεύει με εμπορική συρρίκνωση