Η Microsoft στο 6ο Συνέδριο και Έκθεση Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών

Το 6ο Συνέδριο και Έκθεση Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών για τις κυπριακές επιχειρήσεις, θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία και η Microsoft, όπως είναι αναμενόμενο θα δώσει για ακόμη μια φορά το δυναμικό «παρόν» της.

Το συνέδριο, που απευθύνεται στα στελέχη των επιχειρήσεων και οργανισμών, αποσκοπεί στο ν’ αναδείξει τον αναγκαίο και σημαντικό ρόλο της τεχνολογίας και της πληροφορικής στον οργανισμό τους, ενώ παράλληλα θα τους εξοπλίσει με εργαλεία και πρακτικά παραδείγματα για την αξιοποίηση της τεχνολογίας, την αύξηση της παραγωγικότητας, της κερδοφορίας κ.λπ.

Η Μicrosoft θα παρουσιάσει στους παρευρισκομένους τα θέματα: «Από τα Δεδομένα στη Δράση με το Microsoft PowerBI», και το «Microsoft Dynamics CRM – Market Smarter, Care Everywhere». 

Κατά την εταιρεία, «τα δεδομένα είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουν σήμερα οι επιχειρήσεις» και η Microsoft είναι έτοιμη να απαντήσει την πρόκληση ως προς το πώς μια επιχείρηση μπορεί να μετατρέψει αυτά τα δεδομένα σε πληροφορία που μπορεί να τη βοηθήσει να διαμορφώσει τη στρατηγική της, πώς μπορούν τα στελέχη των διαφόρων επιχειρήσεων και οργανισμών να έχουν άμεση εικόνα της υγείας της επιχείρησής τους μόνο με μια ματιά, καθώς και το πώς μπορούν να προβλέψουν και να αποφύγουν τις δυσκολίες αλλά και να διακρίνουν και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες.

Επίσης, ο κόσμος αλλάζει γρήγορα, με βασικό οδηγό την άνοδο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι καταναλωτές ζητούν και απαιτούν άμεση πρόσβαση στην ενημέρωση από όπου κι αν βρίσκονται, (γραφείο, σπίτι, δρόμο κτλ.). Και σίγουρα δεν πρόκειται απλώς για μια τάση ή μόδα με ημερομηνία λήξης. Αντιθέτως, είναι μια θεμελιώδης αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας των καταναλωτών η οποία, αν αξιοποιηθεί σωστά, θα επιφέρει μεγάλα οφέλη για τις επιχειρήσεις. Κάθε φορά που μια επιχείρηση εξυπηρετεί έναν πελάτη, της δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσει τη φήμη του brand της. Με τη χρήση του Dynamics CRM, οι επιχειρήσεις μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις προσδοκίες των πελατών/καταναλωτών τους. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν οι λιανέμποροι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να σταθούν απέναντι σε μια τέτοια πρόκληση ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του σημερινού πελάτη, αξιοποιώντας το ψηφιακό δυναμικό.

Επίσης, στο χώρο του συνεδρίου η εταιρεία σε συνεργασία με την IBSCY Ltd θα παρουσιάσει τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει το Microsoft cloud με εργαλεία όπως το Microsoft Azure, το Office 365 κ.ά.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή κ. Δημήτρη Δαρμή.
Ο Δημήτρης Δαρμής έχει πτυχίο πληροφορικής από το πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ και καταγράφει ήδη 11 χρόνια εμπειρία στις πωλήσεις στον κλάδο του IT. Εργάζεται στη Microsoft από το 2008 και τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος για το κανάλι των μικρομεσαίων πελατών και συνεργατών της Microsoft στην Κύπρο.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή κ. Δημήτρη Μήτσα.
Ο Δημήτρης είναι στην Microsoft από το 2008, έχει ως έδρα την Κύπρο και έχει εργαστεί ως υπεύθυνος πωλήσεων και δικτύου συνεργατών των Microsoft Business Solutions σε διάφορες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Ο Δημήτρης έχει πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας σε λύσεις ERP & CRM και έχει συνεργαστεί με μεγάλες επιχειρήσεις τόσο στην ανάλυση όσο και στην υλοποίηση των επιχειρηματικών αυτών λύσεων.


Είσοδος Ελεύθερη – απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ 

Πληροφορίες
Οργανωτής: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, InBusinessNews, ΡΕΠΟΡΤΕΡ, reporter.com.cy. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν