FBRH Consultants: Certified Training Partner του GRI

Η FBRH Consultants αποτελεί μία από τις τρεις εταιρίες στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι Certified Training Partners του Global Reporting Initiative (GRI).

Το Global Reporting Initiative αποτελεί διεθνές πρότυπο για Απολογισμούς Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) από τα τέλη της δεκαετίας του ’90: το 80% των 250 μεγαλύτερων επιχειρήσεων παγκοσμίως δημοσιεύουν απολογισμούς ΕΚΕ σύμφωνα με τις Κατευθυντήριες Οδηγίες του GRΙ. Επιπλέον, το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (UN Global Compact) έχει υιοθετήσει, βάσει ενός Μνημονίου Συνεννόησης που υπεγράφη το 2010, τις Κατευθυντήριες Οδηγίες του GRI ως συνιστώμενο πλαίσιο κατάρτισης απολογισμών ΕΚΕ.

Σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 2014/95/ΕΕ οι μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της ΕΕ οφείλουν να δημοσιοποιούν, απευθυνόμενες στα ενδιαφερόμενα μέρη τους (stakeholders), συγκεκριμένες, μη χρηματοοικονομικές πληροφορίες, γύρω από τις δραστηριότητές τους.

Η FBRH Consultants
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η FBRH Consultants ιδρύθηκε το 2001 είναι η μοναδική εταιρία στην Κύπρο με πολυετή εμπειρία στην εκπόνηση απολογισμών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) με βάση το GRI και η μοναδική που μπορεί να διεξάγει πιστοποιημένα από το GRI σεμινάρια στην Κύπρο». Σημειώνεται επίσης ότι «η FBRH Consultants διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο να επιτυγχάνει για τους πελάτες της την αρτιότερη δυνατή αξιοποίηση του Πλαισίου GRI. Αυτή η δομημένη και μεθοδική προσέγγιση όχι μόνο βοηθά τις εταιρίες να ελαχιστοποιήσουν τις αρνητικές επιδράσεις τους στο περιβάλλον και τα ενδιαφερόμενα μέρη τους, αλλά διαμορφώνει και μια στέρεα βάση για να διατηρήσουν και να αυξήσουν την αξία τους, ως εταιρίες».

Προστίθεται ότι «από το 2008, η FBRH Consultants έχει υλοποιήσει πέραν των 30 έργων/απολογισμών ΕΚΕ για εταιρίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο».
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπόνηση απολογισμών ΕΚΕ κατά GRI αλλά και για το διήμερο πιστοποιημένο σεμινάριο που προσφέρει η FBRH Consultants παρέχονται στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://fbrh.eu/csr 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν