Powered by

Παρουσίαση επενδυτικών ευκαιριών στο Λονδίνο

Σύμφωνο συνεργασίας υπόγραψαν το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και ο Κύπρο-Κινέζικος Επιχειρηματικός Σύνδεσμος με το Βρετανικό – Κινέζικο Επιχειρηματικό Σύνδεσμο και το Κινέζικο Επιμελητήριο του Ηνωμένου Βασιλείου, με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως ένα διεθνές επενδυτικό και επιχειρηματικό κέντρο.

Στα πλαίσια αυτά, διοργανώνεται στις 12 Μαΐου 2016 αποστολή στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει παρουσίαση επενδυτικών ευκαιριών στην Κύπρο και συγκεκριμένων έργων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε μεγάλους Κινέζικους και Βρετανικούς Επενδυτικούς Οργανισμούς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Αγγλία και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Της αποστολής θα ηγηθούν ο Μάριος Τσιακκής, Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ και ο Πανίκος Καουρής, Πρόεδρος του  Κύπρο-Κινέζικου Επιχειρηματικού Συνδέσμου.

Δειτε Επισης

Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη: Το τεράστιο έργο που επιτελεί ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
Ν. Χριστοδουλίδης: Προσπάθεια διεύρυνσης του επιδόματος τέκνου, έρχεται τρίτη δέσμη μέτρων για το δημογραφικό
Λαϊκή αγορά στο περιβόλι του Προεδρικού με πρωτοβουλία Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη-Το ευρύτερο σχέδιο αειφορίας
Ξεκάθαρος και απόλυτος για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν ο Χριστοδουλίδης-«Θα μπούμε το 2026»
Άστραψε και βρόντηξε για το ΤΚΑ ο Κεραυνός-«Κάποιοι ανέλαβαν να υποκαταστήσουν τους οίκους αξιολόγησης»
Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στρατηγικός στόχος για την Κύπρο η Σένγκεν-Διαβεβαιώσεις Μέτσολα για ενεργή στήριξη
Εφιστά την προσοχή το Τμήμα Φορολογίας-Ανεπιθύμητα ηλεκτρονικά μηνύματα με το λογότυπό του
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής