Ο IT γκουρού της Ολυμπιάδας του Λονδίνου το 2012, Gerry Pennel στην Κύπρο

Κεντρικός ομιλητής στην 6η Έκθεση και Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Πτυχιούχος μαθηματικός του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, μέλος της Λονδρέζικης Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων και CIO της Ολυμπιάδας και Παραολυμπιάδας του 2012 στη βρετανική πρωτεύουσα, ο Gerry Pennel κατόρθωσε να θέσει τις υποδομές και να συντονίσει τους πιο άρτιους, ταχείς και αψεγάδιαστους, από πλευράς τεχνολογίας, Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι σήμερα.

Ο Gerry υπήρξε CIO του Cooperative Group, ενός ομίλου που δραστηριοποιείται στον τομέα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, των ασφαλειών και του λιανικού εμπορίου, με κύκλο εργασιών τα 9,5 δισ. λίρες. Το 2012 βραβεύτηκε με το «Olympic Order», που αποτελεί την ύψιστη τιμή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Το 2013 έλαβε από τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ, τη διάκριση ΟΒΕ (Order of the British Empire) και την ίδια χρονιά τιμήθηκε ως «European CIO of the Year 2013». Διετέλεσε διευθυντής του τμήματος ΙΤ στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, και κατείχε ενεργό ρόλο στην επίτευξη του πανεπιστημιακού προγράμματος «Manchester 2020 Vision», με το οποίο το εκπαιδευτικό ίδρυμα ευελπιστεί να ενταχθεί έως το 2020 στη λίστα των κορυφαίων 25 ερευνητικών πανεπιστημίων του κόσμου. Σήμερα, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μια πληθώρα επιχειρήσεων, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

O Gerry θα δώσει το παρών του στην Έκθεση και Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία και θα μοιραστεί με το ακροατήριο τις πολύτιμες γνώσεις του. Μέσα από την παρουσίασή του με θέμα «Driving Business Benefits from your Technology Spend», οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για κάθε εντυπωσιακό case study του και θα «ρουφήξουν» κάθε εμπειρία, κάθε συμβουλή, καθότι ο ίδιος κατόρθωσε να ενορχηστρώσει και να συντονίσει τους πιο καλοκουρδισμένους, τεχνολογικά, Ολυμπιακούς Αγώνες που διοργανώθηκαν ποτέ. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία τα αποτελέσματα όλων των αθλημάτων αναμεταδίδονταν live, μέσω του διαδικτύου και των διαθέσιμων εφαρμογών, σε πλατφόρμες για tablets και smartphones!

Ο Gerry έφερε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στα σπίτια εκατομμυρίων διαδικτυακών χρηστών το 2012, κάνοντας την επίσημη ιστοσελίδα της Λονδρέζικης Ολυμπιάδας να είναι το πλέον δημοφιλές αθλητικό σάιτ, με συνολικά 338,3 δισεκατομμύρια page views! Πραγματικό χρυσό μετάλλιο για την τεχνολογία και τις τηλεπικοινωνίες. Αν ο άνθρωπος που ήπιε τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ, όταν λάμβανε εκείνη τη διάκριση ΟΒΕ, χρησιμοποιεί φανατικά κι εμπιστεύεται επαγγελματικά την Τεχνολογία, την Πληροφορική & τις Τηλεπικοινωνίες, σίγουρα κάτι θα ξέρει! 

6η Έκθεση και Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών
Παράλληλα, εταιρείες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών εκθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες που ενισχύουν τις επιχειρήσεις και βοηθούν στην ανοικοδόμησή τους. Οι μέχρι στιγμής εκθέτες μας είναι:
A. Th. Loizou & Son Ltd, AKTINA, Cablenet, Cyta, IBSCY, Microsoft, ΜΤΝ, NetU Consultants, Oracle, Powersoft Computer Solutions Ltd, SAP, Zebra Consultants. 

Σε ποιους απευθύνεται 
Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, διευθυντικά και ανώτερα στελέχη πληροφορικής, οικονομικούς διευθυντές, διευθυντές τμημάτων κυρίως από τον χώρο της Ένδυσης/Υπόδησης, των Υπεραγορών, των Διανομέων και Προμηθευτών FMCGs, των Malls και Ζαχαροπλαστείων, της Εφοδιαστικής και Αποθηκευτικής Αλυσίδας, της Ομορφιάς, των Ελεγκτικών Οίκων, της Λογιστικής, των Νομικών Υπηρεσιών, των Τραπεζικών και Ασφαλιστικών Προϊόντων, και γενικά σε στελέχη που θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής, της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών. 

Είσοδος Ελεύθερη – απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες
Οργανωτής: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, InBusinessNews, ΡΕΠΟΡΤΕΡ, Reporter.com.cy. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή