Powered by

Αρκετές πτήσεις στην Κύπρο επηρεάζει η απεργία στην Ελλάδα

Σημαντικά θα επηρεαστεί το πρόγραμμα διεξαγωγής πτήσεων από και προς τα διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, σύμφωνα με την Hermes Airports λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Ελλάδας, στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων της Hermes Airports, θα επηρεαστούν συνολικά 32 πτήσεις (16 αφίξεις και 16 αναχωρήσεις) προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν από και προς τα Αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Χανιών στις 7 Απριλίου 2016. 

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, επηρεάζονται 26 πτήσεις των εταιρειών Aegean Airlines, Blue Air και Emirates, ενώ στο αεροδρόμιο Πάφου 6 πτήσεις της Ryanair. Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί 24 πτήσεις ενώ άλλες 6 πτήσεις των εταιρειών Blue Air και Emirates έχουν αναπρογραμματιστεί.

Το κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για τις αυριανές πτήσεις από και προς την Ελλάδα, καλείται όπως επικοινωνεί απευθείας με τις αερογραμμές και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, πριν την προσέλευσή του στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου καθώς και να επισκέπτεται την ιστοσελίδα της Hermes Airports www.hermesairports.com.

Δειτε Επισης

Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού
Πέφτουν οι υπογραφές για την μεταστέγαση του Γραφείου Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο