GAP Vassilopoulos: Μεταφέρει τον εξοπλισμό του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού

«Με μεγάλη χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη, ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση των διοργανωτών για να συμβάλουμε σε μία από τις πιο μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονται στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια» δηλώνει η κα Στάλω Βασιλοπούλου, εκ μέρους της GAP Vassilopoulos.

Μια παγκοσμίου εμβέλειας διοργάνωση, όπως ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, στηρίζεται σε κορυφαίες συνεργασίες, ώστε να διασφαλίζει την πιστοποίηση της IAAF και της AIMS (Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων). Μια από αυτές είναι με την ιταλική εταιρεία Timing Data Service (TDS) η οποία ειδικεύεται στη χρονομέτρηση αγώνων αντοχής και ειδικά μαραθώνιων δρόμων. Μεταξύ άλλων είναι ο επίσημος χρονομέτρης του Μαραθωνίου της Ρώμης.

Η G.A.P. Vassilopoulos κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των μεταφορών σφραγίζει τη συνεργασία του ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ με την TDS αναλαμβάνοντας να μεταφέρει από την Ιταλία στη Λεμεσό όλο τον εξοπλισμό χρονομέτρησης του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της Κύπρου. «Εγγυούμαστε  την ασφαλή και έγκαιρη άφιξη των απαραίτητων οργάνων στη χώρα μας αφού είναι σημαντικά για τη διασφάλιση της ποιότητας της διοργάνωσης» δηλώνει η κα Στάλω Βασιλοπούλου.

Επιπλέον, μέσω των υποκαταστημάτων της GAP Akis Express θα γίνει η παράδοση των goodie bags που δικαιούνται οι χιλιάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος στον αγώνα. Οι δρομείς μπορούν να επισκεφτούν το κεντρικό GAP Akis Express κατάστημα της πόλης τους και να παραλάβουν το goodie bag τους.

Η GAP Vassilopoulos είναι αποκλειστικός Logistics Partner και Χρυσός Χορηγός του 10ου ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη (07/4) στο www.limassolmarathon.com.    

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή