Χάρις Κυνηγού: Η Κύπρος μπορεί να μπει στον Παγκόσμιο Χάρτη του Private Banking

Την γκάμα των τραπεζικών και επενδυτικών προϊόντων που προσφέρονται σε παραδοσιακά private banking του εξωτερικού παρέχει η Κύπρος, την στιγμή που οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες, με πιο προσιτή τιμολογιακή πολιτική, τονίζει η Χάρις Κυνηγού, επικεφαλής του Τμήματος Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου.

Σε συνέντευξή της στο InBusinessNews, η κ. Κυνηγού, η οποία θα είναι εκ των ομιλητών του συνεδρίου «The Cyprus Private Banking and Wealth Management», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, εξηγεί ότι οι τράπεζες στο μέλλον θα πρέπει να συνδυάσουν τις κλασσικές διαπροσωπικές σχέσεις με την τεχνολογία στον τρόπο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα τεθούν θέματα όπως: Investment & Wealth Management Trends, Succession Planning & Family Governance, Tax Planning, Estate, Asset & Gift Planning, Family Office Services, Accounting, Compliance και Global Monitoring and Reporting.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες από επιχειρήσεις παροχής διοικητικών υπηρεσιών, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία, δικηγορικές εταιρείες, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εμπειρογνώμονες και συμβούλους σε θέματα διαχείρισης κεφαλαίων, ηγετικά κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχους.

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή