RISE: Νέα είσοδος στο Kings Avenue Mall στην Πάφο

«Δεν σταματάει να εκπλήσσει ευχάριστα η γνωστή εταιρεία μόδας STAZO Fashion και μετά από την πολύ επιτυχημένη της πορεία στο χώρο της ένδυσης και υπόδησης τα τελευταία χρόνια, έρχεται να ταράξει εκ νέου τα νερά με ένα νέο concept», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Stazo Fashion  έχοντας υπόψη τα νέα δεδομένα που επικρατούν στο παγκόσμιο, αλλά και τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης στην Κύπρο προχώρησε σε συνεργασία με τη πολύ γνωστή δανέζικη εταιρεία ένδυσης και υπόδησης BESTSELLER, δημιουργό των JACK&JONES και ONLY. Όπως σημειώνεται, «το ιδιαίτερο τους χαρακτηριστικό είναι ο συνδυασμός εξαιρετικά άριστων ποιοτικά και σχεδιαστικά υφασμάτων, σε πλούσια πλήρη γκάμα από επιλογές, πάντα σε πολύ χαμηλές τιμές».
 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, προστίθεται, «που η BESTSELLER κατατάσσεται στις καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης».

Το νέο πολυτελές κατάστημα RISE της STAZO Fashion, έκτασης 160τμ, θα βρίσκεται στο Kings Avenue Mall στην Πάφο και θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό την 15η Απριλίου 2016. «Το εντυπωσιακό κατάστημα σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τη μοναδική στο είδος της Ολλανδέζικη εταιρεία εσωτερικής διακόσμησης VEVS Interiol Design  η οποία φέρει την υπογραφή της στα μεγαλύτερα παγκοσμίως brands στο χώρο της μόδας και όχι μόνο», τονίζεται στην ανακοίνωση. 

Καταληκτικά επισημαίνεται ότι στο κατάστημα RISE «οι εκλεκτοί πελάτες θα μπορούν να βρουν ανδρικά και γυναικεία ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ από τις συλλογές Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016, των μπραντς JACK&JONES, ONLY και Hilfiger Denim».

Δειτε Επισης

Frou Frou: Βλέπει σημαντική μείωση στις τιμές κακάο μέχρι τέλος 2025-Η εκτίμηση για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου
Αυξήθηκε το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο-Οι συνολικές εισαγωγές αγαθών και οι εξαγωγές
Τα λένε για την ηλεκτροκίνηση Βαφεάδης, ΣΕΜΗΟ και ΟΕΒ...Τι ζητούν οι εισαγωγείς και η διαβεβαίωση του Υπουργείου
Hadjikyriakos & Sons: Φέρνει σε αποκλειστική διάθεση τα καινοτόμα συστήματα κουζίνας BORA στην Κύπρο
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Στρατηγική απόφαση του Ομίλου CTC για διάθεση των δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων ERA
Πώλησε και τα πολυκαταστήματα ERA η Ermes-Στην Gencom που αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις έναντι του τυπικού ποσού του €1,00