Η διαχείριση πλούτου με τα σημερινά δεδομένα

Η διαχείριση περιουσίας στη σημερινή εποχή, όπου δεδομένα και κανόνες μεταβάλλονται και εξελίσσονται συνεχώς, είναι μια εξαιρετικά απαιτητική και πολύπλοκη διαδικασία. Η ανάγκη των πελατών για επενδυτές που έχουν εμπειρία στον τομέα και τους εμπνέουν με εμπιστοσύνη μεγαλώνει συνεχώς. Το συνέδριο, «The Cyprus Private Banking and Wealth Management», που παρουσιάζει η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, επιδιώκει να θέσει και να αναλύσει όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον επενδυτικό τομέα και να παρουσιάσει ιδέες για το πώς να επιλέξει κανείς τις σωστές κατηγορίες επενδυτικών επιλογών. Ομιλητές με χρόνια εμπειρία στον τομέα από Κύπρο αλλά και εξωτερικό θα δώσουν το πάρων τους συζητώντας τα πιο φλέγοντα θέματα.

Μία εκ των ομιλητών του συνεδρίου είναι η Δρ Rania Azmi, με πείρα πέραν των 16 χρόνων σε ιδιωτικές αλλά και θεσμικές επενδύσεις σε Μέση Ανατολή και σε διεθνές επίπεδο. Η Δρ Rania θα αναλύσει το «Global Management in a Changed Environment». Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει τις τρέχουσες προκλήσεις και ευκαιρίες για παγκόσμιους και τοπικούς κανονισμούς και για τις στρατηγικές επιλογές οι οποίες γίνονται τώρα από τους διαχειριστές πλούτου. Τέλος, θα συζητήσει επίσης το μέλλον του τραπεζικού τομέα όσον αφορά τη διαχείριση του πλούτου.

H Δρ Rania Azmi ενεργεί ως σύμβουλος σε ένα από τα μεγαλύτερα κρατικά επενδυτικά ταμεία στον κόσμο. Ξεκίνησε την καριέρα της από το οικογενειακό γραφείο του πατέρα της με έδρα στη Μέση Ανατολή. Έχει επίσης εργαστεί για το International Finance Corporation (IFC) και το United Nations Industrial Development Organization (UNIDO). Έχει επιλεγεί από το περιοδικό Asset International’s Chief Investment Officer ως ένα από τα «σαράντα κάτω των σαράντα» αστέρια των επενδύσεων. Το 2013, ορίστηκε ως «Γυναίκα Επιρροής» από τον Σύλλογο Γυναικών Ομιλητών. Έχει δώσει ομιλίες στο πλαίσιο του World Bank και σε άλλα διεθνούς φήμης φόρουμ. Είναι επίσης δραστήρια ακτιβίστρια για τις θέσεις των γυναικών στις επιχειρήσεις, την πολιτική και την κοινωνία.

Το φετινό συνέδριο θα επικεντρωθεί σε θέματα όπως: Investment & Wealth Management Trends, Succession Planning & Family Governance, Tax Planning, Estate, Asset & Gift Planning, Family Office Services, Accounting, Compliance και Global Monitoring and Reporting.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες από επιχειρήσεις παροχής διοικητικών υπηρεσιών, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία, δικηγορικές εταιρείες, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εμπειρογνώμονες και συμβούλους σε θέματα διαχείρισης κεφαλαίων, ηγετικά κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχους.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ ΕΔΩ.

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου. Χορηγοί: PwC Κύπρου, Cablenet Business και Profile Software. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, InBusinessNews και Sigmalive. Οργάνωση: ΙΜΗ και περιοδικό Gold.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή