«Reimagine Business for the Digital Economy»

Η SAP Κύπρου διοργανώνει το SAP Forum με θέμα “Reimagine Business for the Digital Economy”. To συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, θα παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου και θα αναλύσει πως αυτές επηρεάζουν τις επιχειρήσεις, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και case studies. 

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως μπορούν να μεταμορφώσουν την επιχείρησή τους «ψηφιακά», να εξερευνήσουν νέες τάσεις και καινοτόμες λύσεις που επιτρέπουν την απλοποίηση των διαδικασιών, να ενημερωθούν για τις τελευταίες λύσεις από τη SAP και να έρθουν σε επαφή με στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες.  

Σε ένα διεθνές περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει, οι επιχειρήσεις καλούνται να εισέλθουν σε νέες αγορές και να συνεργαστούν με τους πελάτες τους μέσω πολλαπλών καναλιών. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις χρειάζονται καινοτόμες πλατφόρμες διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, ικανές να στηρίξουν τη στρατηγική και την ανάπτυξή τους. Οι λύσεις και οι τεχνολογίες της SAP εφοδιάζουν τις επιχειρήσεις με νέες δυνατότητες και καινοτόμες λύσεις που τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στο νέο ψηφιακό περιβάλλον. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την λύση SAP S/4HANA και να κατανοήσουν γιατί  αποτελεί τη μοναδική επιλογή που βοηθά την επιχείρηση να λειτουργεί απλά και άμεσα. Θα παρουσιαστούν, επίσης, όλες οι  λύσεις που προσφέρει η SAP, όπως, για παράδειγμα το CRM Software - SAP Cloud για τη διαχείριση των πελατών μιας επιχείρησης. Μέσα από τις λύσεις αυτές, οι οργανισμοί μπορούν πλέον να προσεγγίσουν τους καταναλωτές άμεσα, σε όλα τα επίπεδα επικοινωνίας και επαφής μαζί τους, αλλά και να ενισχύσουν τη σχέση τους ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελάτων τους. Με τη χρήση του SAP HANA και του Internet of Things οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς να χτίσουν mobile applications έξυπνα και γρήγορα, προσθέτοντας επιχειρηματική αξία και ενισχύοντας υφιστάμενες διαδικασίες. 

Το SAP Forum απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη και decision makers από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, ανεξαρτήτως μεγέθους, αλλά και σε στελέχη που θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες αλλαγές στον τομέα της τεχνολογίας και καινοτομίας, μεταμορφώνοντας την επιχείρησή τους στην digital εποχή.

Το Forum θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Η είσοδος είναι δωρεάν με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής. Το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή