The Wise Men issue

Οκτώ πρωτεργάτες του κυπριακού επιχειρείν μοιράζονται τη σοφία που απεκόμισαν στη μακρά τους πορεία στο IN Business Μαΐου, που κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο 30 Απριλίου.

Οκτώ επιχειρηματίες των οποίων η πορεία κι η εμπειρία, μπορεί να αποτελέσει φάρο γνώσης για τις επιχειρήσεις και τη νέα γενιά επιχειρηματιών.

Αυτό που έμαθαν και βίωσαν μεταφέρουν τώρα στη νέα γενιά: Επαγγελματισμό, σεβασμό, συνέπεια και όραμα και μακριά από αλαζονείες και εγωισμούς, αποδεικνύουν ότι οι ηγέτες γεννιούνται και με όπλο τη σοφία εξελίσσονται και ξεχωρίζουν.

Σύμφωνα με τους οκτώ επιχειρηματίες που φιλοξενούνται στο αφιέρωμα, ο πετυχημένος ηγέτης πρέπει να είναι πάντοτε σε εγρήγορση, να βλέπει πάντα μπροστά και να λαμβάνει γρήγορα αποφάσεις. Να εργάζεται με τιμιότητα και πάθος, να πείθει ότι είναι ηγέτης, να εμπνέει τους άλλους ως ηγέτης, αλλά να εμπνέει και εμπιστοσύνη. Να είναι αποτελεσματικός, να αναλαμβάνει τις ευθύνες απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις, να δουλεύει σκληρά, να είναι δίκαιος και να βοηθά τους συνεργάτες του.

Στο αφιέρωμα του IN Business παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά τους: Γιώργο Βασιλείου, Θεόδωρο Φιλίππου, Γεράσιμο Καραμοντάνη, Άκι Μοντάνιο, Μιχαλάκη Ζαμπέλα, Αντρέα Νεοκλέους, Φώτο Φωτιάδη και Κόδρο Πηλακούτα.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ