Coca Cola HBC: Ισχυρές αλλαγές στη διευθυντική ομάδα

Ραγδαίες αλλαγές προκύπτουν στην ιεραρχία της Coca- Cola HBC, που σηματοδοτούν τη μεταβολή του μοντέλου λειτουργίας του Ομίλου, αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα στο πλαίσιο πενταετούς πλάνου. Τις πληροφορίες δημοσιεύει η καθημερινή, ηλεκτρονική έκδοση για τον κλάδο Food & Βeverage, FnB Daily.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του FnB Daily, προωθείται ένα νέο οργανόγραμμα με εμπορική διεύθυνση ανά χώρα και παραγωγή σε όχι παραπάνω από 4-5 σημεία στην Ευρώπη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Νάγια Καλογεράκη, σημερινή Γεν. Διευθύντρια Ελλάδος, αναλαμβάνει Εμπορικη Διευθύντρια του Ομίλου, παίρνοντας στον τομέα ευθύνης της και το κομμάτι των χυμών και νερού, που μέχρι σήμερα ανήκει στον Alain Brouhard.Ο τελευταίος μετα- κινείται πιθανότατα σε διεύθυνση με διαφορετικό αντικείμενο.

O Αμερικανός Εμπορικός Διευθυντήςτου Ομίλου, John Brady, αποχωρεί ενώ τη Γενική Διεύθυνση αναλαμβάνει -μέχρι νεωτέρας – ο προερχόμενος από την Coca Cola Ρωσίας (και παλαιότερα στέλεχος της L’Oreal) Γιάννης Παπαχρήστου. Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι οι αποφάσεις αυτές  ποτελούν την απαρχή της νέας δομής του Ομίλου, όπου οι τυπικά Γενικοί Διευθυντές καθίστανται ουσιαστικά επικεφαλής της Εμπορικής Διεύθυνσης ανά χώρα, ειδικά όπου δεν υπάρχει παραγωγή. Οι ίδιοι κύκλοι προσθέτουν ότι η στροφή αυτή θα επηρεάσει και την εφοδιαστική αλυσίδα του Ομίλου, με ιατήρηση των παραγωγικών μονάδων, όπου αυτό κρίνεται συμφέρον. Η Νάγια Καλογεράκη Ο Alain Brouhard O John Brady.

ΠΗΓΗ: FnB Daily

Δειτε Επισης

Ο Δρ. Simone Bacchio βραβεύεται ως Νέος Ερευνητής στα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας (video)
Ο καθηγητής Jean Skiare τιμάται ως διακεκριμένος ερευνητής στα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας 2025
Ο καθηγητής Γεώργιος Η. Γεωργίου βραβεύεται ως διακεκριμένος ερευνητής στην κατηγορία Φυσικές Επιστήμες και Μηχανική (video)
Ο Κύπριος Γιάννης Ιωάννου νέος Group CFO στον όμιλο ΤΙΤΑΝ-«Αυτό δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό ορόσημο»
Στο Δ.Σ. της Lordos United Public ο Νίκος Α. Θεοδούλου μετά την αφυπηρέτηση από την PwC
Νέος συνέταιρος στην PwC Κύπρου ο Γιώργος Κωνσταντινίδης-Το who is who και πότε εντάσσεται στον Συνεταιρισμό
Το ανεξίτηλο στίγμα της προσφοράς του γιατρού και ανθρώπου Νίκου Ιωάννου-«Χειρουργούσα συνεχώς, χωρίς τελειωμό...»
Φτωχότερη η ιατρική κοινότητα της Κύπρου…Έφυγε από την ζωή ο γνωστός ορθοπεδικός Νίκος Γ. Ιωάννου(video)
Ο Μάριος Λουκαΐδης νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Mιτσίδης
Ανδρέας Πουλλικκάς: Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick