ACS: Για άλλα τρία χρόνια με την πιστοποίηση Investors In People

Με τη διεθνούς επιπέδου διαπίστευση για θέματα διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, Investors In People, πιστοποιήθηκε η εταιρεία ACS Couriers.

Όπως αναφέρει η εταιρεία επιτυχής ήταν η αξιολόγηση για ανανέωση του προτύπου Investors In People, ανανέωση η οποία είναι χρονικής ισχύος τριών ετών.

Σε ανακοίνωση της ACS τονίζεται: «Επιτυχής αξιολόγηση και πιστοποίηση για δεύτερη τριετία της ACS Κύπρου με το Investors In People (IIP) κάτι που δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας στην συνεχή βελτίωση και επένδυση στους ανθρώπους που αποτελούν την ACS!».  

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος το Investors in People αποτελεί ένα σημαντικό πρακτικό εργαλείο το οποίο δίνει τη δυνατότητα προσδιορισμού ορθολογικών και μετρήσιμων στόχων για αποτελεσματική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού. Στην ουσία το Πρότυπο βοηθά τις επιχειρήσεις/ οργανισμούς να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων μέσα από τη διαχείριση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού τους. Επίσης παρέχει ένα ευέλικτο πλαίσιο στο οποίο η επιχείρηση μπορεί να προσαρμόσει τις ιδιαιτερότητες και ανάγκες της, αφού ενσωματώνει τον «κύκλο» εφαρμογής του (σχεδιασμός, υλοποίηση, αξιολόγηση) με σαφή και εύκολα προσαρμόσιμο τρόπο, στην κανονική ροή των δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

 

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ