Ancoria Pension Plan: Θετικές αποδόσεις το πρώτο τρίμηνο

Αξιοσημείωτες αποδόσεις κατέγραψαν τα συνταξιοδοτικά ταμεία του Ancoria Pension Plan το πρώτο τρίμηνο του 2016, παρά την έντονη μεταβλητότητα που παρατηρήθηκε στις διεθνείς χρηματαγορές την αντίστοιχη περίοδο (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ). 

«Το Ancoria Pension Plan είναι ένα σύγχρονο και ευέλικτο επαγγελματικό συνταξιοδοτικό σχέδιο που προσφέρει σημαντικά φορολογικά καθώς και άλλα οφέλη, τόσο για τον εργοδότη όσο και για τους εργοδοτούμενους. Η Ancoria Insurance, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της στην παροχή εξειδικευμένων επενδυτικών σχεδίων κυρίως στο εξωτερικό, εισήγαγε στην κυπριακή αγορά το Ancoria Pension Plan από τις αρχές του έτους. Kατάφερε να προσελκύσει, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, εταιρείες από διαφορετικούς τομείς αλλά και με διαφορετικά οικονομικά μεγέθη» μας ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ancoria Insurance Public Ltd, κ. Τάσος Αναστάση.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι με το Ancoria Pension Plan, κάθε εταιρεία, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει το δικό της επαγγελματικό συνταξιοδοτικό σχέδιο και οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέγουν τη δική τους επενδυτική πολιτική μέσω εξειδικευμένων ταμείων που προσφέρει η Ancoria Insurance.

«Το Ancoria Pension Plan διέπεται από τον Κλάδο VII του περί της Ασκήσεως Ασφαλιστικών Εργασιών και Άλλων Συναφών Θεμάτων Νόμου του 2002 (35(I)2002): Κλάδος Διαχείρισης Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Ταμείων ή Κεφαλαίων», σημειώνεται καταληκτικά.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024