SAP Forum Cyprus 2016: Λύσεις για βέλτιστο ψηφιακό μετασχηματισμό

Επιθυμώντας να προσφέρει σε κάθε νέο ή υφιστάμενο πελάτη της την ευκαιρία να βιώσει την ελευθερία  του ψηφιακού μετασχηματισμού, η SAP Κύπρου,  διοργάνωσε το SAP Forum Cyprus 2016 στις 21 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, στη Λευκωσία, με θέμα: “Reimagine Business for the Digital Economy”.

Στο Φόρουμ παρουσιαστήκαν οι τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου και αναλύθηκε πώς αυτές επηρεάζουν τις επιχειρήσεις, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και case studies. 

Κεντρικός ομιλητής του SAP Forum ήταν ο Stefano Ceccarelli, Sales Manager, SAP Digital EMEA South, ο οποίος με την παρουσίασή του “Leading Digital Transformation: News from the Edge” μοιράστηκε με τους συνέδρους τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται οι επιχειρήσεις στην πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τις εμπειρίες πελατών και πώς οι ίδιοι έχουν προχωρήσει σε επιτυχή εφαρμογή επηρεάζοντας το επιχειρηματικό μοντέλο, στους διάφορους τομείς όπου δραστηριοποιούνται. 

Στο Φόρουμ συμμετείχαν οι συνεργάτες της SAP  στην Κύπρο: AMS-Advanced Management Solutions Ltd, Logicom Solutions και Supernova Consulting Ltd.

Το SAP Forum απευθυνόταν σε υψηλόβαθμα στελέχη και decision makers από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, ανεξαρτήτως μεγέθους, αλλά και σε στελέχη που ήθελαν να ενημερωθούν για τις τελευταίες αλλαγές στον τομέα της τεχνολογίας και καινοτομίας, μεταμορφώνοντας την επιχείρησή τους στην digital εποχή.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024