powered by

Εφαρμογή για ακίνητα από την Property Gallery

Η δημιουργία μιας εφαρμογής (application) για κινητές συσκευές που αφορά στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο είναι πλέον γεγονός. Η ομάδα της Property Gallery ενεργοποίησε ήδη την εφαρμογή “Cyprus Property Gallery”, η οποία στοχεύει στην παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών προς τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ακινήτων, τους επαγγελματίες της αγοράς και τους διεθνείς επενδυτές. 

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «η εφαρμογή “Cyprus Property Gallery” αποτελεί μια χρήσιμη πλατφόρμα που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της τοπικής και της διεθνούς αγοράς». Σημειώνεται επίσης ότι «οι χρήστες του application μπορούν να ενημερωθούν για τα μοναδικά ακίνητα που διαθέτει η Property Gallery στην επαρχία Λεμεσού και να ανακαλύψουν χρήσιμες πληροφορίες για την Κύπρο». Παράλληλα, οι ξένοι επενδυτές που επιθυμούν να αποκτήσουν μόνιμη άδεια παραμονής ή κυπριακή υπηκοότητα μέσω επενδύσεων σε ακίνητα, μπορούν να εξασφαλίσουν όλες τις οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές για τις διαδικασίες και τους κανονισμούς που ισχύουν. 

Η Διευθύντρια της Property Gallery κα Λύρα Αμβροσίδου σημειώνει: «H εφαρμογή ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας για συνεχή καινοτομία, η οποία δεν αντανακλάται μόνο στον τρόπο που αναπτύσσουμε τα έργα μας, αλλά και στον τρόπο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασής μας με το κοινό».

Η πρωτοπόρος αυτή εφαρμογή δεν είναι το πρώτο επίτευγμα της Property Gallery. Η εταιρεία έχει ήδη κερδίσει 27 διεθνή βραβεία για τα έργα της, γεγονός που την τοποθετεί στην κορυφή των εταιρειών ανάπτυξης ακινήτων σε Κύπρο και Ευρώπη.

Τέλος αναφέρεται ότι το application της Property Gallery είναι διαθέσιμο για δωρεάν εγκατάσταση σε κινητές συσκευές.

Για iOS τηλέφωνα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το App Store: https://itunes.apple.com/us/app/%D1%81yprus-property-gallery-developers/id1090006644?mt=8

Για Android τηλέφωνα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onlyproperty.pg

Δειτε Επισης

Στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά... Ολοκληρώθηκε η Φάση Α1 του έργου μήκους 3,6 χλμ.
Απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής μαζί με πολεοδομική άδεια εισηγούνται οι πολιτικοί μηχανικοί-Επιστολή σε Κ. Ιωάννου
Αυξημένος κατά 2% ο δείκτης τιμών κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025
Με οδηγίες Μπουντζίνσκι... Άρχισαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου σύγχρονου προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ
Έπεσαν οι υπογραφές για εργασίες εκβάθυνσης στη μαρίνα Λάρνακας-Πόσο θα διαρκέσουν τα έργα
Έπεσαν οι υπογραφές για την φάση Β3 του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Η περιγραφή του έργου
Πότε θα ολοκληρωθούν οι δύο φάσεις του έργου στη Λεωφόρο Τσερίου... Η πρόοδος των εργασιών
Είκοσι έξι διαμερίσματα και επαύλεις με θέα τη θάλασσα από την Altamira Real Estate
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται το λιμάνι Βασιλικού-Εξασφάλισε συγχρηματοδότηση €18,8 εκατ. από Ε.Ε.