Στο μάρκετινγκ της Ελληνικής η Δήμητρα Ελευθερίου

Στο τμήμα μάρκετινγκ της Ελληνικής Τράπεζας εντάσσεται από τη Δευτέρα 25 Απριλίου η Δήμητρα Ελευθερίου. Σημειώνεται ότι για περίπου τρία χρόνια κατείχε τη θέση της PR Account Manager στην Action PR Cyprus.

Η Δήμητρα Ελευθερίου ασχολείται εδώ και 14 χρόνια με τον χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, έχοντας εργαστεί σε γνωστά γραφεία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, όπως η Delema Μccann Cyprus.

Κατά τη διάρκεια της πορείας της στην Action διαχειριζόταν σημαντικούς πελάτες και οργανισμούς, μεταξύ άλλων, η Eurobank, το Δημαρχείο Λευκωσίας, η Caramondani Bros και το Mall of Cyprus.

Παράλληλα, ως PR Executive στη Delema είχε στο πορτφόλιό της γνωστές εταιρείες και οργανισμούς, όπως η BMW, η Mini,  η Ιταλική Πρεσβεία, η Carlsberg και η Smirnoff.

Δειτε Επισης

Διεθνής διάκριση για τον Ρογήρο Θεοφάνους-Αναδείχθηκε «Most Influential CEO 2025»
Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Πρότυπο προσφοράς και αριστείας ο Δρ. Χρίστος Χρίστου-Τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής
Συγχαίρει Γ. Παντελίδη για εκλογή στην Προεδρία ΟΕΒ ο ΠΙΣ-«Προσβλέπουμε σε εποικοδομητική συνεργασία»
Σημαντική διάκριση για τον επιχειρηματία John Christodoulou-Βραβεύτηκε με το «Maria Callas Grand Prix Monaco»
Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου