Lasercharge: Επαναπροσδιορισμός της εκτύπωσης με προϊόντα HP

Αποδοτικότερους, ταχύτερους και εξυπνότερους τρόπους εκτύπωσης παρουσίασε η Lasercharge σε συνεργασία με την HP Inc. σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Απριλίου στη Λευκωσία.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους νέους εκτυπωτές HP LaserJet και HP PageWide καθώς και καινοτόμες λύσεις όπως εκτύπωση μέσω cloud.

Ο Γενικός Διευθυντής της Lasercharge, Χρήστος Τοφαρής, σημείωσε πως η εταιρεία με ιστορία από το 1995 εξειδικεύτηκε στον τομέα των εκτυπώσεων και τη διαχείριση εκτυπώσεων γραφείου και είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής εκτυπώσεων λύσεων στην εγχώρια αγορά.


Σύμφωνα με τον Partner Business Manager της ΗP, Κωνσταντίνο Δημητριάδη, εδώ και περίπου δεκαπέντε χρόνια υπάρχει μια πολύ πετυχημένη συνεργασία με τη Lasercharge ειδικά στο κομμάτι του Managed Print Services (MPS).

Μέσα από το πορτοφόλιο των λύσεων που προσφέρει, η  Lasercharge έχει καταφέρει να βοηθήσει τους πελάτες της να μειώσουν σημαντικά το κόστος εκτύπωσης και διαχείρισης εγγράφων, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη παραγωγικότητα των χρηστών.

Με την τεχνολογία HP ως την πιο πολύτιμη σειρά προϊόντων της, λειτουργεί προμηθεύοντας προϊόντα απευθυνόμενα στις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και παρέχοντας καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024