Spreadables: H νέα νόστιμη καινοτομία από την John West

Τα νέα προϊόντα Spreadables της John West Foods διανέμει στην κυπριακή αγορά η εταιρία Tryfon Tseriotis Ltd. Τα νέα Spreadables είναι μια σειρά από νόστιμη επάλειψη με τέλεια υφή, για τα πιο εντυπωσιακά σάντουιτς.

Η σειρά προϊόντων  περιλαμβάνει τους συνδυασμούς Tuna Mayo Sweatcorn, με τόνο, μαγιονέζα και καλαμπόκι για κλασσική γεύση, το Tuna Mediterranean, με τόνο, ντομάτα και νόστιμες ελιές, συνδυασμός εμπνευσμένος από τις Μεσογειακές γεύσεις, και το Salmon, Yogurt and Mint, με σολομό, δροσερό γιαούρτι και δυόσμο. 

Τα John West Spreadables δεν είναι μόνο τέλεια για νόστιμα σάντουιτς, είναι επίσης ιδανικά για επάλειψή σε ζεστό ψωμί και τραγανά κράκερ, αλλά και ως ντιπ για κριτσίνια και λαχανικά.

Η John West Foods είναι η κορυφαία μάρκα κονσερβοποιημένων ψαριών στο Η.Β με παγκόσμια παρουσία. Εμπορεύεται περισσότερα από 60 διαφορετικά κονσερβοποιημένα τρόφιμα όπως  σολομό, τόνο και σαρδέλες. Τα προϊόντα John West 

Η Tryfon Tseriotis Ltd εκπροσωπεί πολλές διεθνείς και δημοφιλείς μάρκες στην τοπική αγορά, όπως Kerrygold (βούτυρο και τυρί), McVities και Go Ahead (μπισκότα), Weetabix και Alpen (δημητριακά προγεύματος), Dr Oetker Ristorante και Guseppe (πίτσα), Tilda (ρύζι), Birds Eye (κατεψυγμένα τρόφιμα), καθώς και άλλες μάρκες από την τοπική αγορά, όπως Chrysodalia (αλλαντικά) και  Hercules (κατεψυγμένα ζυμαρικά).

Δειτε Επισης

Samsung Vision AI: Η νέα σειρά τηλεοράσεων και soundbars για το 2025 της Samsung
Ξεκινά την παραγωγή του ηλεκτρικού pickup D-MAX EV η Isuzu
Η Samsung παρουσιάζει την gaming οθόνη OLED 500Hz: Odyssey OLED G6
Kia EV3: «Best of the Best» στα Red Dot Awards 2025
Ανανεωμένο Toyota Corolla Cross με έκδοση GR SPORT στη γκάμα του
Jeep Invasion 4: Η απόλυτη Jeep εμπειρία επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ
Double the Coffee Experience: Δύο νέες γεύσεις από τον καφέ Pokka
Volkswagen: Πτώση 40% στα κέρδη του πρώτου τριμήνου λόγω δασμών και υψηλότερου κόστους παραγωγής
Το Kia EV3 αναδείχθηκε «2025 World Car of the Year»
To Hyundai INSTER «Καλύτερο Παγκόσμιο Ηλεκτρικό» του 2025