Adv. Feature: «Βελτιστοποίηση Απόδοσης Στόλου Οχημάτων» `

Η Χ.Ο EcoPower LTD και η Frotcom International διοργανώνουν μια ανοιχτή παρουσίαση για το νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων, με ειδικό φιλοξενούμενο και παρουσιαστή τον CEO της Frotcom International, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στο Hilton Cyprus.

Το σύστημα Frotcom είναι μια έξυπνη επαγγελματική λύση Εντοπισμού Οχημάτων και Διαχείρισης Στόλου, σχεδιασμένο για να ελέγχει τις δραστηριότητες του στόλου σας, να επικοινωνεί με τους οδηγούς και να παρακολουθεί την οδηγιτική συμπεριφορά. Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν το λογισμικό αυτό, βελτιώνουν την παραγωγικότητα, την εξυπηρέτηση των πελατών και κυρίως πετυγχαίνουν σημαντική μείωση του κόστους.

Η νέα βελτιωμένη έκδοση του λογισμικού Frotcom θα παρουσιαστεί, με τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις και νεότερα χαρακτηριστικά. Οι παρευρισκόμενοι θα είναι σε θέση να δούν πώς θα μεγιστοποιήσουν το δυναμικό του στόλου τους και να δοκιμάσουν επί τόπου το αναβαθμισμένο σύστημα με όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Απριλίλου 2016, 14:30 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία. Ο CEO της Frotcom International Κος Valerio Marquez, θα είναι ο ομιλητής, ο οποίος θα παρουσιάσει το ολοκληρωμένο συστήμα και μια σειρά νέων χαρακτηριστικών που αναπτύσσονται σήμερα σε αυτό.

Η X.O EcoPower Ltd ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2010 και από τότε κατάφερε να βοηθήσει τις εταιρείες να ελέγχουν τους στόλους τους, με αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είναι πρωτοπόρος εταιρεία Τηλεματικής στην Κύπρο, προσφέροντας υπηρεσίες όπως το GPS Tracking οχημάτων και διαχείρισης στόλου, δρομολόγησης και Βελτιστοποίηση δρομολογίων, Ασφάλειες Τηλεματική και ευφυή συστήματα μεταφορών.

Η Frotcom International είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής συστημάτων εντοπισμού οχημάτων από το 1997. Η εταιρεία έχει έδρα την Πορτογαλία και σήμερα αντιπροσωπεύεται σε 44 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω ενός δικτύου τοπικών Frotcom Certified Partners. Η EcoPower είναι ο πιστοποιημένος συνεργάτης της FROTCOM INTERNATIONAL, στη Κύπρος. Η Frotcom χρησιμοποιείται σήμερα από εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο για τη διαχείριση του στόλου και εντοπισμού GPS. Η λύση έχει υιοθετηθεί τόσο από μικρούς στόλους με μία μόνο συσκευή μέχρι και μεγάλους στόλους με περισσότερα από χίλιες GPS συσκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή στην εκδήλωση, πατήστε EΔΩ ή επισκεφθείτε www.frotcom.com ή επικοινωνήστε EcoPower σε marketing@ecopower.com.cy ή 22002020.

 

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ