Προοπτική μέσα από τη σταθεροποίηση

Ουσιαστική προοπτική δίδει στον ασφαλιστικό κλάδο η σταθεροποίηση της οικονομίας η οποία επετεύχθη μέσα από τις θυσίες και την ωριμότητα της κυπριακής κοινωνίας, επισήμανε σε χαιρετισμό του ο πρώτος εκτελεστικός διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS. Μιλώντας στο πλαίσιο του παγκύρπιου συνεδρίου της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ο Τάκης Φειδία επισήμανε ωστόσο πως παραμένουν σημαντικές προκλήσεις και ο οποιοσδήποτε εφησυχασμός μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τα όσα μέχρι σήμερα έχουν επιτευχθεί. 

Μιλώντας για τη CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ο κ. Φειδία τόνισε τη σημασία κατάκτησής από την εταιρία, της πρώτης θέσης στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά γενικού κλάδου. «Ένα αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας και σκληρής δουλειάς των εργαζομένων της εταιρίας και του ισχυρότερου δικτύου συνεργατών στην Κύπρο», είπε ο κ. Φειδία.
 
Αναλύοντας την στρατηγική της εταιρείας καθώς και τα ετήσια αποτελέσματα της, ο γενικός διευθυντής, Ανδρέας Στυλιανού, έριξε ειδικό βάρος στη μεγάλη προσπάθεια εξέλιξης στον τεχνολογικό τομέα και χαρακτήρισε την ανάπτυξη της εταιρίας ως ένα δρόμο προκλήσεων για όλους όσοι επιδιώκουν το καλύτερο και έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους.
 
Το παγκύπριο συνέδριο της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ διοργανώθηκε την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Adams Beach Hotel, στην Αγία Νάπα και με θέμα: «CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Η δύναμή μας στην πράξη». Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 250 στελέχη και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της εταιρίας, ανώτατα στελέχη του Ασφαλιστικού Ομίλου, η Έφορος Ασφαλίσεων και παράγοντες της οικονομικής και δημόσιας ζωής.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024