Η ψηφιακή εποχή και το μαρκετινγκ στην Κύπρο

Το CIM Summit 2016, διοργανώνεται από το Cyprus Institute of Marketing το Σάββατο 16 Απριλίου (09:00 π.μ. – 02:00 μ.μ.) στο Hilton Park στη Λευκωσία. Το CIM Summit 2016 στοχεύει να ενημερώσει τις κυπριακές επιχειρήσεις για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα του μάρκετινγκ και του μάνατζμεντ. 

H ψηφιακή εποχή στην οποία ζούμε, αλλάζει τους κανόνες στον επιχείρηματικό κόσμο και η ενημέρωση για τους νέους κανόνες είναι απαραίτητη. Η εναρμόνηση του Κυπριακού επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου είναι αναγκαία έτσι το συνέδριο στοχεύει οι ομιλητές να μεταλαμπαδεύσουν στο ακροατήριο τις γνώσεις τους και να αναλύσουν, μέσω παραδειγμάτων, τη σημερινή πραγματικότητα του ψηφιακού μάρκετινγκ, την καθιέρωση κουλτούρας καινοτομίας και την καλύτερη δυνατή χρήση των νέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.  

Το συνέδριο ανοίγει με ομιλία του ο Theo Χατζηγιάννης, διευθυντής του CIM τονίζοντας το ρόλο του CIM στον χώρο του μαρκετινγκ στην Κύπρο και τη συνεργασία του με χώρες όπως η Ιρλανδία και η Αυστρία. Επίσης αναφέρει ότι η εποχή έχει αλλάξει ριζικά τη δύναμη του ατόμου, δίνοντας του δυνατότητα να ακουστεί, να παρουσιάσει τον εαυτό του και να ενδυναμωθεί μέσω της απήχησης που αποκτά.

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή