Ψηφιακός μετασχηματισμός με τη SAP: Τάσεις και καινοτόμες λύσεις

Ό,τι κάνουμε, ό,τι αγγίζουμε και ό,τι λέμε, «παράγει» δεδομένα, ενώ τα «ψηφιακά» αποτυπώματά μας βρίσκονται παντού σ’ αυτά. Σε μία τυπική μέρα, πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια χρήστες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω των κοινωνικών δικτύων. Πάνω από 9 δισεκατομμύρια αισθητήρες παρακολούθησης ακολουθούν τις αγοραστικές μας συνήθειες, τις επιλογές και τις προτιμήσεις μας. Και όλες αυτές οι δραστηριότητες παράγουν πάρα πολλά δεδομένα. 

Η SAP Κύπρου, επιθυμώντας να προσφέρει σε κάθε νέο ή υφιστάμενο πελάτη της την ευκαιρία να βιώσει αυτή την ελευθερία και να κατανοήσει πώς ο κόσμος αλλάζει, διοργανώνει το SAP Forum στις 21 Απριλίου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, στη Λευκωσία, με θέμα: “Reimagine Business for the Digital Economy”. Το Φόρουμ θα παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου και θα αναλύσει πώς αυτές επηρεάζουν τις επιχειρήσεις, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και case studies. 

Κεντρικός ομιλητής του SAP Forum είναι ο Stefano Ceccarelli, Sales Manager, SAP Digital EMEA South, ο οποίος με την παρουσίασή του “Leading Digital Transformation: News from the Edge” θα μοιραστεί με τους συνέδρους τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται οι επιχειρήσεις στην πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τις εμπειρίες πελατών και πώς οι ίδιοι έχουν προχωρήσει σε επιτυχή εφαρμογή επηρεάζοντας το επιχειρηματικό μοντέλο, στους διάφορους τομείς όπου δραστηριοποιούνται. 

Στη συνέχεια, άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τη λύση SAP S/4HANA και θα εξηγήσουν γιατί αποτελεί τη μοναδική επιλογή που βοηθά την επιχείρηση να λειτουργεί απλά και άμεσα. Το θέμα αυτό θα παρουσιαστεί από τον Βασίλη Παπαγγελή, Presales Customer Solution Manager, SCM and Procurement LoB στη SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας. Στη συνέχεια, η Νατάσα Μαστέλλου, Solution Advisor, Business Intelligence στη SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, θα αναδείξει πώς χρησιμοποιώντας τις λύσεις SAP μπορεί κάποιος να έχει καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα μέσω προηγμένων προγνωστικών analytics. Θα παρουσιαστούν, επίσης, όλες οι λύσεις που προσφέρει η SAP, όπως για παράδειγμα το CRM Software - SAP Cloud για τη διαχείριση των πελατών μιας επιχείρησης, που θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Σύρμος, Presales Specialist - Customer Engagement & Commerce, Mobility & Middleware στη SAP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Μέσα από τις λύσεις αυτές, οι οργανισμοί μπορούν πλέον να προσεγγίσουν τους καταναλωτές άμεσα, σε όλα τα επίπεδα επικοινωνίας και επαφής μαζί τους, αλλά και να ενισχύσουν τη σχέση εμπιστοσύνης τους, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών τους σε πραγματικό χρόνο μέσω του SAP Hybris Marketing. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα ανακαλύψουν πώς να χτίσουν mobile applications έξυπνα και γρήγορα με τη χρήση του SAP HANA και του Internet of Things, προσθέτοντας επιχειρηματική αξία και ενισχύοντας υφιστάμενες διαδικασίες. 

Το SAP Forum απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη και decision makers από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, ανεξαρτήτως μεγέθους, αλλά και σε στελέχη που θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες αλλαγές στον τομέα της τεχνολογίας και καινοτομίας, μεταμορφώνοντας την επιχείρησή τους στην digital εποχή.

Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Η είσοδος είναι δωρεάν με απαραίτητη τη δήλωση. Κάντε κλικ εδώ για δήλωση συμμετοχής.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες για όλους τους ομιλητές που συμμετέχουν, κάντε κλικ εδώ:

Συμμετέχουν οι SAP συνεργάτες AMS-Advanced Management Solutions Ltd, Logicom Solutions και Supernova Consulting Ltd.

Πληροφορίες
Οργανωτής: SAP. Γραμματεία: ΙΜΗ
Χορηγός Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Business
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την: ΙΜΗ
Τηλ.: 22505555
e-mail: events@imhbusiness.com
website: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή