CIM Summit 2016: Tα πάντα γύρω από το μάρκετινγκ

Το μάρκετινγκ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μιας επιχείρησης ειδικά εάν αυτή βρίσκεται σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον δηλώνει ο Αναπληρωτής  Γενικός Διευθυντής του Cyprus Institute of Marketing (CIM), Γιάγκος Χατζηγιάννης, μιλώντας στο InBusinessNews για το CIM Summit 2016. «Mια γερή σχέση με τον πελάτη δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς στρατηγική μάρκετινγκ», συμπληρώνει. 

Το CIM Summit διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά και στόχο έχει να φέρει κοντά απόφοιτους και συνεργάτες του ινστιτούτου καθώς και στελέχη επιχειρήσεων για να τους ενημερώσει για τις διεθνείς τάσεις του μάρκετινγκ από διακεκριμένους ομιλητές του εξωτερικού. 

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιάννη, οι κυπριακές επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στο μάρκετινγκ λόγω και της οικονομικής κρίσης.  Επιπλέον χρησιμοποιήσουν νέες τεχνολογίες και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό.

Στο μέλλον βλέπει αναβάθμιση των τμημάτων μάρκετινγκ με ευρύτερη χρήση της τεχνολογίας και με όλο και περισσότερο καταρτισμένο προσωπικό.

«Η χρήση των social media στην Κύπρο είναι διαδεδομένη αλλά η στρατηγική χρήσης τους είναι προβληματική», υποδεικνύει ο Αναπληρωτής  Γενικός Διευθυντής του CIM. «Οι κυπριακές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα social media για την προώθηση των προϊόντων τους αλλά οι ενέργειες στις οποίες προχωρούν δεν είναι στρατηγικά στοχευμένες», εξηγεί.

Το CIM Summit 2016, που διοργανώνει το Cyprus Institute of Marketing θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου (09:00 π.μ. – 02:00 μ.μ.) στο Hilton Park στη Λευκωσία.

Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής). Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ

Χρυσοί Χορηγοί: GDL Green Energy Group, MetLife Europe (Cyprus Branch), Αργυροί Χορηγοί: Cablenet, Gan Direct Insurance. Χάλκινοι Χορηγοί: Columbia Shipmanagement, Stella Artois, Toyota. Special Partner: Bank of Cyprus. Υποστηρικτές: Chivas, DHL, Landas, Panayiotides Gifts, Phoenix Pro,  RGB Design, Titan Furniture. Χορηγοί Επικοινωνίας: Cyprus.com, INBusiness Magazine, Vestnik Kipra. Οργάνωση: Cyprus Institute of Marketing, Συντονιστής: IMH.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: IMH, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820,
e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή