Τρίπτυχο εταιρικής επιτυχίας: Τεχνολογία, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Όλες όμως έχουν έναν κοινό παρανομαστή: το τρίπτυχο Τεχνολογία, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες. Μέσα από ένα σύγχρονο software και hardware, πλατφόρμες, «έξυπνα» λογισμικά, «αόρατους» αποθηκευτικούς χώρους, ψηφιακά apps και concepts που βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε συσκευή (σταθερή και φορητή), ο κόσμος της τεχνολογίας, της πληροφορικής, της επικοινωνίας αποτελεί βασικό άξονα για κάθε επιχείρηση, κάθε brand, κάθε υπηρεσία.

Όλες οι εταιρείες, σε οποιοδήποτε κλάδο κι αν ανήκουν, με offline ή/και online παρουσία, χρησιμοποιούν λίγο έως πολύ τη σύγχρονη τεχνολογία και τις ευκολίες που προσφέρει, τις λύσεις της πληροφορικής και την ευέλικτη γκάμα των τηλεπικοινωνιών. Καμία επιχείρηση, σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν μπορεί να αγνοήσει τα μοναδικά προτερήματα, τις δυνατότητες, την ταχύτητα, την ακρίβεια, την ασφάλεια, την απόδοση, μεταξύ άλλων, που υπόσχονται και προσφέρουν οι παραπάνω τομείς.

Με βάση τα πιο πάνω, η ΙΜΗ διοργανώνει την 6η  Έκθεση και Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.
Το συνέδριο και η έκθεση θα παρουσιάσουν λύσεις πληροφορικής, τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών προς δύο βασικούς πυλώνες της οικονομίας, τον κλάδο του εμπορίου και τον χρηματοοικονομικό κλάδο όπου διευθυντικά στελέχη από ολόκληρο το φάσμα μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων της αγοράς, είτε αφορούν τους τομείς των FMCGs και του λιανεμπορίου γενικότερα είτε αφορούν τράπεζες, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία και άλλου είδους υπηρεσίες καλούνται να δώσουν το παρών τους. Το συνέδριο δίνει εργαλεία και πρακτικά παραδείγματα για αξιοποίηση της τεχνολογίας στη βελτιστοποίηση διαδικασιών για αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας και για εξοικονόμηση κόστους. Παράλληλα με το συνέδριο, εταιρείες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών εκθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες που ενισχύουν τις επιχειρήσεις και βοηθούν στην ανάπτυξή τους.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ο «Ευρωπαίος CIO της Χρονιάς» για το 2013 και IT γκουρού της Ολυμπιάδας του Λονδίνου το 2012, Gerry Pennel.

Οι μέχρι στιγμής εκθέτες της εκδήλωσης είναι:
AKTINA, A. Th. Loizou & Son Ltd, Cablenet, Cyta, DELL, IBSCY, Microsoft, ΜΤΝ, NetU Consultants, Oracle, Powersoft Computer Solutions Ltd, SAP, Zebra Consultants.

Σε ποιους απευθύνεται
Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, διευθυντικά και ανώτερα στελέχη πληροφορικής, οικονομικούς διευθυντές, διευθυντές τμημάτων κυρίως από τον χώρο της Ένδυσης/Υπόδησης, των Υπεραγορών, των Διανομέων και Προμηθευτών FMCGs, των Malls και Ζαχαροπλαστείων, της Εφοδιαστικής και Αποθηκευτικής Αλυσίδας, της Ομορφιάς, των Ελεγκτικών Οίκων, της Λογιστικής, των Νομικών Υπηρεσιών, των Τραπεζικών και Ασφαλιστικών Προϊόντων, και γενικά σε στελέχη που θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής, της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών.

Είσοδος Ελεύθερη – απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Πληροφορίες
Οργανωτής: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, InBusinessNews, ΡΕΠΟΡΤΕΡ, reporter.com.cy. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή