Αυλαία στο Milano da Bere
09:22 - 11 Απριλίου 2016

Ένα ταξίδι που κράτησε από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Απρίλιο φτάνει στο τέλος του, καθώς ρίχνει αυλαία η τέταρτη συνεχόμενη σεζόν του πετυχημένου afterwork, business πάρτι “Milano da Bere”. Το event, το οποίο αποτελεί έμπνευση και δημιουργία της Haze Team, φιλοξενήθηκε για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στο Patio Cocktail Bar, προσφέροντας στους επαγγελματίες της Λευκωσίας και όχι μόνο, νέες εμπειρίες afterwork διασκέδασης μέσω των πρωτοποριακών “themes” και των εντυπωσιακών live performances.
Την Πέμπτη, 14 Απριλίου, η Haze Team υπόσχεται να αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν με ένα ανατρεπτικό πάρτι που αναμένεται να ξεσηκώσει τους πιστούς φίλους της!
Το afterwork πάρτι ξεκινά στις 19:00 ενώ το “open buffet” που επιμελείται ο chef του Patio θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 21:00. Τo πάρτι θα αναλάβουν να απογειώσουν μουσικά οι resident DJs του Milano da Bere.
Το ουίσκι CHIVAS REGAL EXTRA, το οποίο εισάγει στην Κύπρο η εταιρεία LaikoCosmos Trading, είναι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν ο μεγάλος χορηγός του Milano da Bere. Χορηγός επικοινωνίας του event για την τρέχουσα περίοδο ήταν το portal InBusinessΝews.
Μέσω του Milano da Bere, η Haze Team εισήγαγε πρώτη στην Κύπρο την κουλτούρα της οργανωμένης afterwork διασκέδασης και μετά από τέσσερις απόλυτα πετυχημένες σεζόν, δικαίως το κοινό χαρακτήρισε το Milano da Bere ως το αυθεντικό afterwork πάρτι.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 306254 / 99 092932 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Haze, http://www.hazeteam.com.