Engino Stem Camp για παιδιά – λάτρεις της ρομποτικής

Μετά την περσινή επιτυχία, η εταιρεία Engino διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την κατασκήνωση Engino Stem Camp. 

Πρόκειται για ένα συνδυασμό εκπαίδευσης και διασκέδασης, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι οποίες είναι σχεδιασμένες με βάση τις έννοιες STEM (Science-Technology-Engineering-Mathematics). Στο τέλος κάθε δραστηριότητας, θα κληθούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς κατασκευής μοντέλων και ρομποτικού προγραμματισμού. Κι όλα αυτά θα γίνουν παίζοντας με το βραβευμένο σύστημα της Engino.

 

Παράλληλα με τα εκπαιδευτικά προγράμματα, θα προσφέρονται ποικίλες ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες με στόχο τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον. Αυτές περιλαμβάνουν αθλητικά πρωταθλήματα, κολύμπι στην πισίνα, χορούς, δημιουργικά παιχνίδια, τόμπολα, διαγωνισμό επίδειξης ταλέντων Engino και κρουαζιέρα στον κόλπο Blue Lagoon στον Ακάμα.

Η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Nicki Holiday Resort στο Λατσί Πάφου και θα συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 10-14 χρονών (Δ - ΣΤ τάξη Δημοτικού και Α - Β τάξη Γυμνασίου). Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα είναι από Κυριακή 3 Ιουλίου – Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016.

Τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 5η Ιουνίου 2016. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις στο http://www.engino.com/enginocamp

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή