Η DDB Cyprus αναλαμβάνει τον λογαριασμό του Public

H DDB Cyprus και τα Public ξεκίνησαν μια νέα εποχή συνεργασίας. Η DDB Cyprus αναλαμβάνει στο εφεξής τον χειρισμό του διαφημιστικού λογαριασμού των γνωστών πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας σε επίπεδο ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: "Τα καταστήματα Public λειτουργούν στην Κύπρο από το 2007 και μέσα σε σύγχρονο χρονικό διάστημα κατάφεραν να αλλάξουν τις καταναλωτικές συνήθεις όλων, όντας τα πρώτα experience stores  και εισάγοντας την φιλοσοφία του retail entertainment".

Παράλληλα, σημειώνεται: "Στα τρία καταστήματα που λειτουργούν στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και την Πάφο οι επισκέπτες κάθε ηλικίας  βρίσκουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες τους, αφού έχουν συγκεντρωμένες σε ένα πολυκατάστημα, επιλογές σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: tablets, κινητά τηλέφωνα και digital photography, computers και gaming, μουσική και ταινίες, ήχος και εικόνα, χαρτοπωλείο, βιβλία και comics, gadgets και drones,παιχνίδια".

Η DDB Cyprus, ως μέλος του παγκοσμίου δικτύου της DDB Worldwide, έχει πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας και τεχνογνωσία που, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς, μπορούν να αξιοποιηθούν για να φέρουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στον χειρισμό ενός απαιτητικού λογαριασμού όπως τα Public.

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή