Τα νέα δεδομένα στον κόσμο του μάρκετινγκ και του μάνατζμεντ

Πώς έχουν διαμορφωθεί τα νέα δεδομένα στο μάρκετινγκ και το μάνατζμεντ; Ποιες είναι οι καινούργιες στρατηγικές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και να υιοθετήσουν τα διάφορα στελέχη στις επιχειρήσεις τους; Το μάρκετινγκ και το μάνατζμεντ είναι πλέον αλληλένδετα, μιας και το ένα έχει αντίκτυπο στο άλλο. Τα πιο πάνω και άλλα πολλά θα αναλυθούν στο CIM Summit 2016, που διοργανώνει το Cyprus Institute of Marketing στις 16 Απριλίου (09:00 π.μ. – 02:00 μ.μ.) στο Hilton Park στη Λευκωσία.

Βασικοί ομιλητές θα είναι ο Allister Frost, Founder και Managing Director του Wild Orange Media στο Ηνωμένο Βασίλειο, που θα αναλύσει το μέλλον του μάρκετινγκ, η Françoise Chevalier, Associate Professor του Management και Human Resources στο Πανεπιστήμιο HEC της Γαλλίας, που θα μιλήσει για την ηγεσία και το μάνατζμεντ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και η Δρ Celia Moore, Assistant Professor του Organisational Behaviour στο London Business School στο Ηνωμένο Βασίλειο, που θα μιλήσει για τις ηθικές αρχές στις επιχειρήσεις.

Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής). Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ ΕΔΩ.

Χρυσοί Χορηγοί: GDL Green Energy Group, MetLife Europe (Cyprus Branch), Αργυροί Χορηγοί: Cablenet, Gan Direct Insurance. Χάλκινοι Χορηγοί: Columbia Shipmanagement, Stella Artois, Toyota. Special Partner: Bank of Cyprus. Υποστηρικτές: Chivas, DHL, Landas, Panayiotides Gifts, RGB Design, Titan Furniture, Phoenix Pro. Χορηγοί Επικοινωνίας: Cyprus.com, INBusiness Magazine, Vestnik Kipra. Οργάνωση: Cyprus Institute of Marketing, Συντονιστής: IMH.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: IMH, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή