Η ΕxxonΜobil/Εsso χορηγός του Microsoft Innovation Center

Ένα μεγαλεπίβολο πρόγραμμα έγινε πραγματικότητα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, και αυτό είναι η δημιουργία κέντρου καινοτομίας σε συνεργασία με την Microsoft. Το κέντρο ανήκει στο ευρύτερο δίκτυο των 120 Microsoft Innovatioin Centers, και με την λειτουργία του εγκαινιάζει την κάθοδο πρωτοπόρων εφαρμογών στην Κύπρο.

Η ΕxxonΜobil/Εsso Κύπρου είναι χορηγός του Microsoft Innovation Center Cyprus, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη της στην παιδεία, τον πολιτισμό και κυρίως σε θέματα καινοτομίας και τεχνολογίας, πάντα στα πλαίσια των προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης. 

«Το Microsoft Innovation Center Cyprus σηματοδοτεί μια νέα εποχή παρέχοντας πόρους και στήριξη σε μαθητές, φοιτητές, ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες και νεοσύστατες επιχειρήσεις, επιταχύνει τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, ενδυναμώνει την απασχόληση, και την ανάπτυξη του τοπικού λογισμικού οικοσυστήματος», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Στην φωτογραφία  ο κος. Νεόφυτος Σπύρου, IT Manager της ExxonMobil /ΕSSO  Κύπρου παραδίδει την επιταγή χορηγίας για το 2016,  στην κα. Βάλια Κωνσταντινίδου, MIC Cyprus Coordinator του  Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Θάνος Μιχαηλίδης: Η μεγάλη προοπτική της Πάφου και πώς θα προσελκύσει υψηλότερης εισοδηματικής τάξης τουρίστες
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»
Κόλαφος για το ΤΟΜ το πόρισμα της Ερευνητικής για τους Τακάτα-Δείχνει ποινικές ευθυνές για λειτουργούς του
Ιωσήφ Φράγκος: Να υπερασπιστούμε λυσσαλέα την ανεξαρτησία του θεσμού της δικαιοσύνης-Άκρατος λαϊκισμός
Pendeli Resort: Ανακοινώθηκε το opening-Οι πρώτες φωτογραφίες από το ανανεωμένο ξενοδοχείο των Πλατρών
Καρέ-καρέ η διαδικασία για τον έλεγχο των ΑΞΕ...Οι πληροφορίες που θα ελέγχονται και οι κίνδυνοι που θα αξιολογούνται
Μείωση καταθετικών επιτοκίων για νοικοκυριά/επιχειρήσεις, αύξηση στα στεγαστικά
Σε νέα εποχή με ΕΜΕΚ η εφαρμογή των κυρώσεων-Βήμα περαιτέρω βελτίωσης της εικόνας της Κύπρου
Όλο και πιο κοντά στην ένταξη στη ζώνη Σένγκεν η Κύπρος-Πράσινο Βουλής για λειτουργία του εθνικού VIS