Powered by

Πολυτελείς σουίτες μέσα από τον φακό του InBusinessNews

Η Πάφος με την πλούσια ιστορία της και τα γαλάζια της νερά αποτελεί κατεξοχήν τουριστικό προορισμό για διακοπές αλλά και επιχειρηματικά συνέδρια.

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο King Evelthon Beach Hotel & Resort του ομίλου Tsokkos Hotels & Resorts διαθέτει όλες τις υπηρεσίες για μια απολαυστική και εξόχως πολυτελή διαμονή. Διαθέτει συνολικά 28 σουίτες με μεγάλους εσωτερικούς χώρους και ευρύχωρα μπαλκόνια. Η πλέον πολυτελής, η προεδρική όπως ονομάζεται, σουίτα του ξενοδοχείου απλώνεται σε 85 τ.μ. σε εσωτερικούς χώρους, ενώ διαθέτει μπαλκόνι 44 τ.μ. με απρόσκοπτη πανοραμική θέα στη θάλασσα και στις πισίνες του ξενοδοχείου.

Η σουίτα έχει μοντέρνα γραμμή, συνδυάζοντας αρμονικά έπιπλα και υπηρεσίες και διαθέτει χώρο σαλονιού ο οποίος διαχωρίζεται τμηματικά από τον χώρο του υπνοδωματίου. Ο κάθε ένας από τους δύο χώρους διαθέτει δική του LCD τηλεόραση ενώ υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω WiFi σε όλους τους χώρους.

Το ευρύχωρο μπαλκόνι είναι πλήρως επιπλωμένο με ξαπλώστρες, τραπεζάκι κήπου με καρέκλες και κούνια. Η προεδρική σουίτα διαθέτει εξωτερικό Jacuzzi για τέσσερα άτομα στο μπαλκόνι ενώ η γαμήλια σουίτα διαθέτει εσωτερικό Jacuzzi. Ο χώρος του μπάνιου διαθέτει τόσο Jacuzzi όσο και καμπίνα ντους. 

Οι πελάτες της σουίτας αυτής μπορούν να έχουν στο δωμάτιο τους εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως personal trainer, aromatherapy Jacuzzi, πριβέ δείπνο με κεριά, champagne breakfast, προσωπικό κομμωτή, υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ καθώς και θεραπείες προσώπου.

Η σουίτα προσφέρει όχι μόνο άνεση αλλά και την κατάλληλη ζεστή ατμόσφαιρα φιλοξενίας. Είναι ιδανική για τη διαμονή δύο ατόμων ενώ μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι τέσσερα άτομα.

Πελάτες που προτιμούν την προεδρική σουίτα είναι συνήθως πολιτικοί, διάσημοι αθλητές και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Το King Evelthon King Evelthon Beach Hotel & Resort της Tsokkos Hotels & Resorts και βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Χλώρακας στην Πάφο και λειτούργησε το 2014.  Διαθέτει 375 δωμάτια και 28 σουίτες και λειτουργεί ολόχρονα. Ακόμη, διαθέτει υδροπάρκο, spa, επτά μπαρ, τέσσερα εστιατόρια και πέντε αίθουσες συνεδρίων.

Δειτε Επισης

Η άτεγκτη στάση των συντεχνιών βάζει σε κίνδυνο τη ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Όχι» και από ΣΕΚ στη μεσολαβητική πρόταση
ACTTA: Χοροεσπερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 70 χρόνια λειτουργίας του
Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Lordos Hotels: Αναδιοργάνωση θυγατρικής και σε νέα βάση η λειτουργία του Golden Coast Hotel
Στην Αγία Νάπα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος η Υφ. Ναυτιλίας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο
ΕΤΑΠ Πάφου: Χρηματοδότηση έως €25.000 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-100% χρηματοδότηση
Aphrodite Hills Resort και όμιλος PERHA συνεργάζονται για το ετήσιο Σαββατοκύριακο αγάπης και συνεισφοράς
Παραμένει αισιόδοξος και ρίχνει το γάντι στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική