Powered by

Hermes Airports: Νέο επετειακό λογότυπο για τα 10χρονα

«Δέκα χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και σημαντικής προσφοράς στην οικονομία, την κοινωνία και τον τουρισμό της Κύπρου, συμπληρώνει φέτος η Hermes Airports, διαχειρίστρια εταιρεία των δύο διεθνών αεροδρομίων της Κυπριακής Δημοκρατίας», σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας. 

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 10χρονά της, η Hermes Airports υιοθέτησε νέο, επετειακό, λογότυπο το οποίο, όπως αναφέρεται, «αναδεικνύει το ανανεωμένο προφίλ και τη δυναμική πορεία της εταιρείας». Σε δηλώσεις του ο, Wes Porter, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής  της Hermes, είπε ότι «η εταιρεία κατά τη διάρκεια του έτους θα διοργανώσει σειρά εκδηλώσεων, υπογραμμίζοντας ότι η λειτουργία της αποτελεί το πρώτο ‘success story’ συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του ιδιωτικού τομέα με τη μέθοδο ΒΟΤ».

Κορύφωση των εορτασμών για τα 10χρονα της Hermes Airports θα αποτελέσει εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας Γλαύκος Κληρίδης, με συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου.

Εξάλλου, η εταιρεία επισημαίνει ότι σήμερα, περισσότερες από 70 αεροπορικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, συνδέοντας την Κύπρο με περισσότερους από 110 προορισμούς σε 40 χώρες, ενώ εξυπηρετούνται πέραν των επτάμιση εκατ. επιβάτών ετησίως. Συνολικά, η Hermes και τα αεροδρόμια προσφέρουν 12.700 θέσεις εργασίας. «Με ετήσια συνεισφορά στην οικονομία που ξεπερνά τα €500 εκατομμύρια, ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο 3% του ΑΕΠ της χώρας, οι δύο αερολιμένες της Κύπρου, δικαιολογημένα θεωρούνται ως μια σημαντική κινητήρια δύναμη που βοηθά στην οικονομική ανάπτυξη και στη διατήρηση χιλιάδων θέσεων εργασίας», αναφέρεται καταληκτικά.

Δειτε Επισης

Μαρίνος Γιαλελή: Το οινοποιείο στον Κάθηκα, η σχέση με το κρασί και η νέα ετικέτα διά χειρός Νικόλα Λαδόμματου(pics)
Ευαγγελία Ηλιάδου: Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και ο στόχος της Pafilia για το Minthis Music Festival
Έτσι κτίζονται κορυφαίες επωνυμίες…H τέχνη του brand-building και πώς επιτυγχάνεται το δέσιμο της μάρκας με το κοινό
Νέος πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου για την διετία 2025-2027 ο Μιχάλης Μίτας
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Αποκαλύφθηκε» το Palm Beach Resort...Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του έργου (pics)
Τελευταίες πινελιές στα νομοσχέδια για την φορολογική μεταρρύθμιση-Οι βασικές πτυχές και πότε πάνε στην Βουλή
Βγαίνει η Ελληνική, ετοιμάζεται να μπει η Eurobank...Πρόθεση για παράλληλη εισαγωγή των μετοχών της στο ΧΑΚ
Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού «Scan & Win» της Emirates-Mια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στο Ντουμπάι