Tryfon Tseriotis: Έλαβε τιμητική διάκριση για τη διανομή των Weetabix

Ως ο "Διεθνής Διανομέας Weetabix 2015" ανακηρύχτηκε η εταιρεία Tryfon Tseriotis Ltd. Η ανακοίνωση στην εταιρεία έγινε στο Διεθνές Συνέδριο Συνεργατών της Weetabix για το 2016 που πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Φεβρουαρίου στο St Albans στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πέρα από τη λήψη του βραβείου, μέλη της Tryfon Tseriotis είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από την ομάδα της Weetabix Ηνωμένου Βασίλειου και από άλλους διανομείς από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Tryfon Tseriotis και η Weetabix είναι συνεργάτες για την κυπριακή αγορά από το 1960. Σήμερα η Tryfon Tseriotis διανέμει με επιτυχία περισσότερα από 40 προϊόντα Weetabix και Alpen στην κυπριακή αγορά, συμπεριλαμβανομένων και των Weetabix Original, Weetabix Minis, Alpen Μούσλι και Alpen μπάρες δημητριακών. 

Όπως σημειώνεται από την Tryfon Tseriotis, τα προϊόντα Weetabix παρασκευάζονται και πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1932 και σήμερα διαθέτουν τον πρώτο κωδικό σε πωλήσεις, ως τα πιο διαδεδομένα και έμπιστα  δημητριακά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μάρκα Weetabix αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά εμπορικά σήματα της Βρετανίας. Το όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει απόλαυση τους καταναλωτές της με θρεπτικά, γευστικά δημητριακά προγεύματος και σνακ που παράγονται με πάθος για την τελειότητα.

Τέλος, εκτός από το να προσφέρει νόστιμα και θρεπτικά δημητριακά προγεύματος, η Weetabix είναι παθιασμένη με την προστασία του περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές και εργάζεται ακούραστα ώστε να κάνει πραγματική διαφορά. Από την προμήθεια του σιταριού και των άλλων συστατικών, μέχρι την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού αλλά και την μείωση των  αποβλήτων, η Weetabix εξετάζει τον αντίκτυπο των ενεργειών της εταιρείας στο περιβάλλον κάθε μέρα.

Δειτε Επισης

Μέτρα για ακρίβεια... «Μας έχει διαβεβαιώσει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν ανακοινώσεις ο Πρόεδρος»
Απαντά σε ΔΗΣΥ για το στεγαστικό ο Ιωάννου-«Εφαρμόζονται ήδη από την κυβέρνηση πολλές από τις εισηγήσεις»
Μήνυμα Παναγιώτου στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία-«Απαραίτητη η εκατέρωθεν υπευθυνότητα»
Μέχρι και 529 εκατ. οι πιθανές αποζημιώσεις για το τερματικό-Τι θα «σώσει» τα ποσά της χρηματοδότησης
Δρ. Γιάννα Δανίδου: Ίσως testing για τους ιδίους οι κυβερνοεπιθέσεις «LulzSec Black» κατά οργανισμών στην Κύπρο
Εποικοδομητική στάση και αποδοχή της μεσολαβητικής από τους ξενοδόχους, τερτίπια από τις συντεχνίες
Οι κίνδυνοι που βλέπει ο Μάκης Κεραυνός για την οικονομία και οι προτεραιότητες που θέτει το Υπ. Οικονομικών
Κλειδώνουν οι αποφάσεις του επενδυτή από το Χονγκ Κονγκ και ξεκαθαρίζει το σκηνικό για το «Ρόδον»
Ναι από ΠΑΣΥΞΕ με οριακή πλειοψηφία στη μεσολαβητική Παναγιώτου για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία
Κάμψη στις μεταβιβάσεις και αύξηση στα πωλητήρια έγγραφα το τρίτο τρίμηνο του 2024-Η εικόνα ανά επαρχία