Τον θεσμό του Πάφος 2017 στηρίζει η Hermes

Η ουσιαστική εμπλοκή της Hermes Airports για την προώθηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017 άρχισε επίσημα το 2015 ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports.

Ως διαχειρίστρια εταιρεία των δύο διεθνών αεροδρομίων της Κύπρου, η Hermes είπε η κ. Κουρούπη, θεωρεί πολύ σημαντικό τον θεσμό του Πάφος 2017 και υποστηρίζει θερμά την προσπάθεια αυτή. 

Συνεργάζεται στενά συνέχισε,  με τον αρμόδιο Οργανισμό και χρησιμοποιεί κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της για να βοηθήσει στην επιτυχία του θεσμού.

Η Hermes Airports, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως προχώρησε στην τοποθέτηση πινακίδων του Πάφος 2017 σε διάφορα σημεία εντός των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου καθώς και πινακίδων της Hermes που δηλώνουν τη στήριξη της εταιρείας προς τον θεσμό. 

Παράλληλα συνέχισε, έχει τοποθετήσει σημαία του Πάφος 2017 στους ιστούς του αεροδρομίου Πάφου και φρόντισε για τη διάθεση σχετικού ενημερωτικού υλικού στα Γραφεία Πληροφοριών των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου.

Αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των αεροδρομίων (@CyprusAeropolis) καθώς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της www.hermesairports.com, γίνεται , όπως είπε, συνεχής προβολή των δραστηριοτήτων του Πάφος 2017. 

Η κ. Κουρούπη επιπρόσθετα σημείωσε πως η συνεργασία μεταξύ Hermes Airports και Πάφος 2017 θα συνεχιστεί και στο μέλλον με σειρά άλλων δραστηριοτήτων. 

Στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου φόρουμ για αερογραμμές και αεροδρόμια “RoutesEurope”, η Hermes Airports, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και το Πάφος 2017, θα προχωρήσουν σε παρουσίαση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2017, η οποία θα τύχει διεθνούς προβολής σε σημαντικά ακροατήρια.

Άλλες προγραμματισμένες δράσεις περιλαμβάνουν την τοποθέτηση έργων σε μορφή κύβου στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου καθώς και την προώθηση ενημερωτικού υλικού σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή σε διάφορες ταξιδιωτικές εκθέσεις, κατέληξε.

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο