Στον Παρθενώνα με ένα κλικ

Με στόχο να ενώσει για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας τους Έλληνες ανά τον κόσμο άρχισε να εκπέμπει διαδικτυακά, από τις αρχές Ιανουαρίου, το Parthenon Radio. Έχει έδρα την Αθήνα, δίκτυο δημοσιογράφων και μουσικών παραγωγών - συνεργατών στις παροικίες των ΗΠΑ, της Αυστραλίας, της Νοτίου Αφρικής, του Καναδά, σε χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Κύπρο, όπου η διεύθυνση του σταθμού μελετά την ενίσχυση της συνεργασίας και της εδώ παρουσίας πιθανότατα με τη λειτουργία γραφείου και την έναρξη ζωντανών ενημερωτικών εκπομπών.

Για την προώθηση του εγχειρήματος βρέθηκε στην Κύπρο ο διευθυντής ενημέρωσης και επικοινωνίας του Parthenon Radio - δημοσιογράφος, Γιάννης Βερώνης, ο οποίος δήλωσε στο ΙnBusinessNews πως η χώρα μας έχει ήδη παρουσία στο πρόγραμμα του σταθμού με μουσική εκπομπή, όμως καθώς το πεδίο του διευρύνεται, δεν θα μπορούσε από τα πλάνα να απουσιάσει η Κύπρος, με στόχο ιδιαίτερα το κομμάτι της ενημέρωσης.  

«Η κάλυψη των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου ίσως θα ήταν μια καλή αρχή αυτής της προσπάθειας», επεσήμανε, προσθέτοντας πως τα στελέχη του σταθμού είναι ικανοποιημένα από τη μέχρι σήμερα απήχηση που αυτός έχει και ιδιαίτερα από την ομογένεια στις ΗΠΑ, από όπου προέρχεται αυτή τη στιγμή το 70% του κοινού του, με την Αυστραλία να ακολουθεί και στη συνέχεια τις άλλες χώρες όπου έχει παρουσία. Στο κοινό του περιλαμβάνονται άτομα όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως 30 με 45 χρόνων, τους οποίους το Parthenon Radio επιχειρεί, στο παρόν στάδιο, να προσεγγίσει κι εκτός διαδικτύου, με τη διοργάνωση ή τη χορήγηση αθλητικών κι άλλων εκδηλώσεων, ημερίδων για εθνικά και άλλα θέματα.    

Το πρόγραμμα του σταθμού είναι εικοσιτετράωρο και μπορεί κανείς να το ακολουθήσει στο www.parthenonradio.com. Εκτός από τις καθημερινές μουσικές εκπομπές, από τις 10 έως τις 11 κάθε βράδυ ακούγονται σε ενημερωτική εκπομπή τα νέα των παροικιών και όχι μόνο από το δίκτυο των συνεργατών στις διάφορες χώρες, ενώ ξεχωρίζει η εκπομπή της Κυριακής, από τις 7.30 μέχρι τις 10 το βράδυ, με συνδέσεις, ενημέρωση, σχόλια, συζητήσεις αλλά και μουσικές επιλογές από το κοινό.

 

 

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο