WomenInBusiness: Η επιβράβευση της γυναικείας επιχειρηματικότητας

Η γυναίκα επικεφαλής σε εταιρείες και οργανισμούς παραμένει εξαίρεση ανά τον κόσμο και σίγουρα στην Κύπρο. Σκεφτείτε πως στη λίστα IN Business 700+ των μεγαλύτερων εταιρειών στην Κύπρο οι γυναίκες CEOs είναι μόλις 60 και γενικότερα η γυναίκα ως στέλεχος εξακολουθεί να αποτελεί για πολλούς «καινοτομία».

Προσπαθώντας, λοιπόν, να δώσουμε στη γυναίκα επαγγελματία τη θέση που της αξίζει στο νέο τεύχος του περιοδικού ΙΝ Βusiness και γενικότερα στα business Μέσα μας, ανατρέξαμε σε επικεφαλής επιχειρήσεων. Κάποιες είναι πιο γνωστές και έχουν φιλοξενηθεί ξανά. Άλλες πιο χαμηλών τόνων και με δυσκολία καταφέραμε να τις πείσουμε να μας μιλήσουν. Μερικές τις ανακαλύψαμε και τις αποκαλύψαμε στην πορεία. 

Αλλά το ταξίδι της γυναικείας επιχειρηματικότητας δεν τελειώνει σε ένα τεύχος. Ξεκινώντας από τον Μάρτιο, το IN Business προωθεί το #WomenInBusiness project, το οποίο αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας και της ίδιας της ύπαρξης του περιοδικού μας, που δεν είναι άλλη από την ανάδειξη του καλού επιχειρείν σε όλες του τις μορφές. Αυτή τη φορά, όμως, με λίγη έξτρα έγνοια για τον αγώνα της γυναίκας επαγγελματία, στοχεύοντας να δώσουμε έμπνευση και σε άλλες, καθώς και την ώθηση να δημιουργήσουν τη ζωή που επιθυμούν.

Μέσω συνεντεύξεων και παρουσιάσεων αξιόλογων γυναικών ανοίγουμε ένα ευρύτερο διάλογο για το επιχειρείν. Το ΙΝ Βusiness αγκαλιάζει τη μοντέρνα εργαζόμενη γυναίκα, αναδεικνύει την πολυεπίπεδη ζωή της, εκτιμά το έργο της και το προβάλλει, δίδοντας βήμα λόγου και προσθέτοντας αξία στην κυπριακή επιχειρηματικότητα.

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο