Αυτοκίνητο Apple θέλει να κατασκευάσει η Fiat Chrysler

O CEO της Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, o οποίος αυτοαποκαλείται ως Apple freak είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον τεχνολογικό γίγαντα για την δημιουργία ενός νέου αυτοκινήτου.

Λόγω της πολυπλοκότητας της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Αpple θα έχει ευκολότερη δουλειά εάν δουλέψει μα έναν ήδη μεγάλο κατασκευαστή από το να το κάνει μόνη της. Η Ιταλο-αμερικανική εταιρεία θα είναι μία πολύ καλή επιλογή, σύμφωνα με τον Marchionne ο οποίος ανέφερε πως έχει αγοράσει ό,τι προϊόν έχει λανσάρει η Apple.

Όλη αυτή η κίνηση αντιπροσωπεύει την πίστη του Marchionne πως η αυτοκινητοβιομηχανία ξοδεύει χρήματα και πρέπει να αλλάξει. Η πρόσφατη προσπάθειά τους συσπείρωσης δεν έγινε δεκτή από τους ομολόγους του, και ο Marchionne τώρα θέλει να σβήσει το χρέος της Fiat και να αυξήσει την κερδοφορία. Μία συνεργασία με την Apple ή την Google θα τον βοηθήσει να το κάνει.

Αν και η Google ήδη δοκιμάζει αυτοκίνητα με αυτόματο πιλότο, η Apple επίσης μελετά πιθανότητες για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρικού αυτοκινήτου μέχρι το 2020. Ο Marchionne ανέφερε πως καταλαβαίνει την σύνταξη της Apple και είναι έτοιμος να συνεργαστεί μαζί τους.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Samsung: Παρουσιάζει την επόμενη γενιά των Odyssey Gaming Monitors με 3D immersion και OLED τεχνολογία
Επαναπροκηρύσσεται το σχέδιο ψηφιακής αναβάθμισης των επιχειρήσεων-Η έκκληση του CITEA και της ΟΕΒ
Επενδυτικός οργασμός... Έρχονται και διερευνούν το οικοσύστημα της Κύπρου εκπρόσωποι Plug and Play και Tenstorrent
Δημοφιλή brands στην Κύπρο επιλέγουν το Findbar για on-site αναζήτηση
Samsung Electronics: Το όραμα για δημιουργία ενός «AI Home» και οι νέες συσκευές Bespoke AI 2025
Ψηφιακός μετασχηματισμός και AI: Πόσο έτοιμη είναι η επιχείρησή σας;
H Samsung παρουσιάζει τα νέα Galaxy A56 5G, Galaxy A36 5G και Galaxy A26 5G με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης
Στα δικαστήρια για μονοπωλιακές πρακτικές η Meta-Στον αέρα οι εξαγορές WhatsApp και Instagram
Τις προοπτικές εφαρμογής τεχνολογιών στην Κύπρο συζήτησε ο Πρόεδρος με στελέχη της NVIDIA
Η ψηφιακή μετάβαση της Κύπρου στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με ηγεσία Οracle