Myeurolife: Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα πελατών από τη EuroLife

Η EuroLife, εγκαινιάζει τη νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα myeurolife, με στόχο να παρέχει σε πραγματικό χρόνο ολοκληρωμένη προσωπική και αξιόπιστη ενημέρωση σε ό,τι αφορά τις ασφαλιστικές συμβάσεις των πελατών της, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα.

H πλατφόρμα myeurolife δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, ανάμεσα σε άλλα, να έχουν πλήρη έλεγχο των ασφαλιστικών τους συμβάσεων (όπως καλύψεις σχεδίου, πληρωμές, κ.ά), να παρακολουθούν τις απαιτήσεις στο πρόγραμμα υγείας medica,  να ενημερώνονται έγκαιρα για την εξέλιξη των συμβολαίων τους μέσω της υπηρεσίας sms και email ALERTS (όπως παραλαβή και έγκριση αίτησης, υπενθυμίσεις, κ.ά.) καθώς και να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα και πιστοποιητικά (όπως κατάσταση φόρου 2015).

Διαχρονικά η EuroLife εξυπηρετεί τους χιλιάδες πελάτες της μέσω των έμπειρων ασφαλιστικών της συμβούλων, αλλά και μέσω της ανοικτής γραμμής εξυπηρέτησης 8000 8880.

Η νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα myeurolife ενισχύει ακόμη περισσότερο την ενημέρωση επί 24ώρου βάσης, δίνοντας όλη την απαιτούμενη πληροφόρηση που χρειάζεται ο πελάτης για τις ασφαλιστικές του συμβάσεις.

 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών