Το μέλλον του Wealth Management στην Ευρώπη

Το μέλλον στον τομέα της διαχείρισης πλούτου έχει αλλάξει. Οι πελάτες είναι πλέον πιο ενημερωμένοι, και οι διαχειριστές πρέπει να επικεντρώνονται στα θέλω και στις ανάγκες του πελάτη. Το συνέδριο «The Cyprus Private Banking and Wealth Management», που παρουσιάζει η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, επιδιώκει να θέσει και να αναλύσει όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον επενδυτικό τομέα και να παρουσιάσει ιδέες για το πώς να επιλέξει κανείς τις σωστές κατηγορίες επενδυτικών επιλογών. Ομιλητές με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα, από την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό, θα δώσουν το παρών τους συζητώντας τα πιο φλέγοντα θέματα.

Ο Sajid Iqbal, Assistant Vice President, Head of Back Office Treasury & Private Banking της Habib Bank AG Zurich, με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα παρευρεθεί στο συνέδριο και θα μιλήσει για το μέλλον του Wealth Management στην Ευρώπη. Έκτος από τη σημασία που πρέπει να δίνεται στον κάθε πελάτη, θα μιλήσει για το τραπεζικό σύστημα σε διάφορες χώρες, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αλλά και τη σωστή προσέγγιση προς τους High Net Worth Individuals / Ultra High Net Worth Individuals.

Ο Sajid Iqbal διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό τομέα αλλά και σε παρεμφερείς τομείς, όπως λογιστική, χρηματοπιστωτικές αγορές και διαχείριση σχέσης με τους πελάτες/καταναλωτές. Ο Sajid υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Υπουργείου Οικονομικών Λειτουργιών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τη Royal Bank of Scotland. Είναι συχνός ομιλητής σε θέματα Πληροφορικής, Μάνατζμεντ και Wealth Management.

Το φετινό συνέδριο θα επικεντρωθεί σε θέματα όπως: Investment & Wealth Management Trends, Succession Planning & Family Governance, Tax Planning, Estate, Asset & Gift Planning, Family Office Services, Accounting, Compliance και Global Monitoring and Reporting.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες από επιχειρήσεις παροχής διοικητικών υπηρεσιών, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία, δικηγορικές εταιρείες, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εμπειρογνώμονες και συμβούλους σε θέματα διαχείρισης κεφαλαίων, ηγετικά κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχους.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ ΕΔΩ.

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου. Χορηγοί: PwC Κύπρου, Cablenet Business και Profile Software. Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, InBusinessNews και Sigmalive. Οργάνωση: ΙΜΗ και περιοδικό Gold.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ